Ieu aplikasi Kegiatan anu sumping dina ios 8.2

Aplikasi aktipitas

Upami anjeun parantos masang ios 8.2, anjeun bakal atos ningali yén aya anu anyar dina layar utama anjeun aplikasi anu bakal ngamungkinkeun anjeun masangkeun iPhone anjeun sareng Apple Watch. Bisa jadi aya aplikasi anyar anu kadua tapi dina hal ieu, Apple parantos mutuskeun pikeun nyumputkeunana sareng ikon na ngan bakal némbongan pas anjeun parantos mésér jam tangan perusahaan.

Aplikasi kadua anu urang carioskeun nyaéta kagiatan sareng pamekar parantos berhasil muka konci éta pikeun biola kalayan sakedik sareng tanpa Apple Watch, kagunaannana lengkep pisan. Antarmuka aplikasi nunjukkeun penampilan anu sami sareng anu parantos urang tingali dina jam, maturan bagan pai anu ngagambarkeun sababaraha jinis kagiatan dilakukeun dina dinten anu sami. Aya ogé statistik harian, prestasi sareng sababaraha pilihan séjén anu ngajantenkeun Kegiatan aplikasi anu lengkep pisan.

Salaku pamilik iPhone 6, kuring heran naha Apple henteu ngalakukeun éta tibalik. Tulus, Kuring ningali aplikasi Kegiatan langkung saé tibatan anu didaptarkeun pikeun Apple Watch, komo deui lamun urang moal pernah nganggona. Nanging, urang parantos terang yén ti saprak iPhone 5s, telepon sélulér ngempelkeun koprocessor anu persis fungsina sami sareng Apple Watch, nyaéta pikeun ngarékam kagiatan urang. Naha henteu nunjukkeun data anu dikumpulkeun ku terminal sareng ningalikeun dina aplikasi éta?

Aplikasi Kaséhatan mangrupikeun laci musibah nyata. Teuing data dikondensikeun dina hiji tempat sareng interpretasi inpormasi terbatas pisan, kalayan boro pilihan. Dina hubungan ieu, aplikasi Kegiatan tiasa janten jalan kaluar anu, sahenteuna kuring, parantos lami ngantosan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Samuel Alejandro Benitez cenahna

    Ahh ampun !!! Kuring henteu ngagaduhan aplikasi éta, ngapdet sareng ngan ukur handapeun jam

    1.    Gambar placeholder Paula Manzano Lopez cenahna

      Sareng kuring resep sami sareng anjeun

  2.   Gambar placeholder Marcelo Carrera cenahna

    Kuring henteu terang naha kuring buta, tapi naon anu aranjeunna nyarios di dieu kuring henteu ningali éta dina iPhone kuring sareng ios 8.2

    1.    Joaquin Jcdatrasto cenahna

      Ngan ukur pikeun iPhone 5S atanapi langkung luhur… .. 🙁

  3.   Jibril cenahna

    Diajar maca heula, upami anjeun merhatoskeun naon anu tertulis, jelas yén éta ngan nembongan upami anjeun gaduh jam tangan Apple anu nyambung ka iPhone anjeun, tong teras-terasan milarian, anjeun moal mendakanana.

  4.   David perales cenahna

    Éta ngan kaluar nalika anjeun ngaktipkeun aplikasi nonton, upami anjeun henteu gaduh jam tangan, anjeun moal ngagaduhan aplikasi ieu

  5.   Itxuser cenahna

    Kuring parantos ngamutahirkeun 4S sareng mini sareng kuring henteu kéngingkeun aplikasi naon waé pikeun masangkeun nonton Apple.

  6.   ngora cenahna

    Buka upami éta jalan