Ieu bakal janten pedang laser anu diarepkeun anu dipikahoyong ku Apple dina Star Wars

perang bintang isaber

Kamari mangrupikeun dinten pilem, dinten anu sadayana hasil tina Panghargaan Oscar, panghargaan anu dipasihkeun ku Akademi Film Amérika Serikat, penghargaan anu henteu ngan ukur mindahkeun dunya bioskop, sareng éta kampanye iklan ageung dihasilkeun disakurilingna kusabab pangaruh hébat éta dihasilkeun kusabab pemirsa di dunya anu dipiboga ku aranjeunna.

Warta anu kami bawa ka anjeun ayeuna aya hubunganana sareng bioskop sareng sareng Apple (émut yén kami aya dina blog khusus di perusahaan apel), sareng éta Apple parantos ngalaman sababaraha waktos sinematografi sapanjang sejarahna (lumayan dipikaterang ku immersion perusahaan sareng perusahaan produksi Pixar), sareng sigana jalma-jalma ti Cupertino hoyong ngalih di dunya bioskop. Seueur anjeun bakal terang yén dina akhir taun éta pilem anyar dina franchise Star Wars, pilem anu dina cuplikanana pigura anu mingpin tulisan narik perhatian urang, a pedang laser anyar... Sareng sigana milikna Jony Ive (Wakil Présidén Eksekutif Desain di Apple) aya hubunganana sareng desain "iSaber" ieu.

isaber ngajadikeun

Sapertos anu janten pangaruh tina warta éta seueur "fanboys" anu ventured ngajantenkeun naon anu janten pedang laser kahareup Apple, atanapi iSaber sakumaha anu aranjeunna disebatna. Hiji iSaber anu desain na rada béda sareng anu urang tingali dina pigura trailer pikeun pilem Star Wars salajengna tapi anu mana ngahimpun sadaya elemen desain Apple kana kasampurnaan.

isaber nerjemahkeun 2

Sareng éta aranjeunna henteu sono detil naon, éta bahkan ngagaduhan TouchID. A proposal diluncurkeun ku desainer Martin Hajek sareng éta nunjukkeun urang kumaha jauh "kumawula" kana mérek apel sareng franchise Star Wars.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.