Ieu Healthbook, panerapan béntang ios 8

Buku Kaséhatan ios 8

Kuku hurung mungkin iPhone 6 spek dina méja na sababaraha tangkepan layar ios 8 parantos disaring, ayeuna Éta ngan ukur bakal ngajelaskeun inpormasi anu parantos urang dipimilik dugi ka Apple sacara resmi nampilkeun terminal salajengna sareng sistem operasi selulerna.

Ayeuna giliran giliran terang sakedik deui jero Healthbook, aplikasi andalannya ios 8 anu mana saléngkahna dina hal kuantifikasi sareng nawiskeun inpormasi lengkep ngeunaan kagiatan urang sapopoé.

Munculna Healthbook pisan sami sareng Passbook, naon deui, ikon na sacara praktis idéntik kecuali palét warna anu dianggo dina hal ieu. Rahayat 9to5Mac parantos terang ngeunaan ayana Healthbook pikeun waktos anu lami sareng aranjeunna terang jalma anu damel dina proyék éta, hal anu ngabantosan aranjeunna nalika nyarios ka kami kumaha aplikasi na bakal sapertos.

Sakumaha anu kuring parantos parantos sebutkeun, Healthbook bakal mirip pisan sareng Passbook dina hal interface sareng masing-masing bagian aya dina kartu anu sanés anu tiasa urang pencét pikeun ngaaksésna. Ieu sababaraha hal kemungkinan yén aplikasi ieu bakal nawiskeun:

  • Tes getih
  • Laju haté
  • Tingkat hidrasi
  • Tekanan getih
  • Aktivitas fisik
  • jat nu mawa gisi
  • Tingkat gula getih
  • Ngawaskeun bobo
  • Frékuénsi pernapasan
  • Jenuh oksigén
  • beurat

Fungsionalitas kabugaran

Fungsionalitas kabugaran

Salaku tambahan kana hal di luhur, Healthbook bakal ngalakukeun fungsi khusus pikeun kagiatan khusus. Salaku conto, bakal aya hiji pikeun sadaya jalma anu ngalaksanakeun Kabugaran sareng anu saling pakait sareng bagian tina kagiatan fisik, beurat sareng nutrisi.

Bagian tina aktivitas fisik Éta bakal tanggel waler pikeun ngukur parameter anu tangtu sapertos léngkah anu urang laksanakeun, kalori diduruk sareng jarak anu kami ngumbara.

Dina bagian beurat, pangguna bakal tanggel waler sering asupkeun jangkungna sareng beurat na supados aplikasi sacara otomatis ngitung BMI (Body Mass Index) sareng persentase gajih. Grafik bakal ngamungkinkeun urang ningali épolusi urang kana waktosna dina sababaraha detik.

Ngeunaan bagian tina nutrición, pangguna kedah ngalebetkeun naon anu urang tuang unggal dinten, hal anu pikaresepeun pisan pikeun ngitung kalori anu diseupan sareng nuturkeun diet.

Detak jantung sareng tekanan getih:

buku kaséhatan-getih

Sanaos kami henteu terang upami iPhone 6 bakal ngagaduhan sensor khusus pikeun ngukur pulsasi Sapertos Galaxy S5, kaleresan anjeun tiasa nganggo kaméra tukangeun terminal pikeun ngahontal hasil anu sami pisan.

Buku Kaséhatan bakal tiasa ngawas urang denyut jantung sareng tekanan getih, leres, kanggo parameter terakhir ieu urang kedah teras-terasan angkat ka dokter. Engké, urang tiasa nyimpen data dina aplikasi pikeun nyimpen rékaman.

Tés getih, jenuh oksigén sareng kadar gula getih:

Deui, Healthbook bakal ngijinkeun anjeun nyimpen rékor sadaya parameter ieu, sanaos kanggo ayeuna, ieu mangrupikeun bagian-bagianna Apple masih henteu damel cukup sareng masih seueur hal anu kedah dihartikeun. Masih teu pati jelas kumaha Apple bakal ngatur inpormasi anu disayogikeun ku laboratorium sareng rumah sakit dina data ieu dina aplikasi na.

Hidrasi sareng tingkat pernapasan:

Buku Kaséhatan

nu tingkat hidrasi sareng tingkat pernapasan Aranjeunna ogé bakal ngagaduhan bagian nyalira dina Healthbook.

Hidrasi penting pisan pikeun atlit pikeun terang jumlah cai dina awak anjeun sareng terang naha aranjeunna kedah nginum langkung seueur cairan nalika latihan.

La laju engapan Éta tiasa diitung nganggo téknik anu sami anu dianggo pikeun terang tingkat oksigén dina getih, janten, masih teu aya alat téknologi anu tiasa urang bawa ngitung parameter ieu.

Ngawaskeun bobo:

Fungsi sanés anu dipénta pisan ku pangguna gelang sareng arloji pinter nyaéta monitor saré. Buku kaséhatan bakal tiasa ngalakukeun ieu, terang siklus bobo urang sareng kualitas na.

Kalayan sadaya data ieu urang tiasa terang sabaraha lami urang bobo sareng upami urang ngagaduhan momen anu mana urang parantos hudang atanapi ngalih langkung ti peryogi di antara faktor-faktor sanés.

Kartu darurat:

Buku Kaséhatan

Prakték anu kedah urang lakukeun nyaéta ngagaduhan inpormasi ti urang supaya bisi darurat atanapi kacilakaan, pihak berwenang tiasa kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan urang ngalangkungan héndsét.

Ayeuna aya aplikasi anu ngalakukeun éta atanapi téhnik anu seueur dianggo nyaéta nyiptakeun kontak anu namina "AA xxxx" sahingga ditempatkeun dina posisi mimiti agenda sareng kana jumlah anu aranjeunna nyauran upami urang kacilakaan.

Hatur nuhun kana Healthbook kami bakal tiasa ngalakukeun éta na kumpulkeun data penting anu sanés ngeunaan urang sapertos nami, tanggal lahir, beurat, pangobatan anu urang candak, jinis getih atanapi upami kami donor organ. Sadaya data ieu bakal tiasa diaksés tina layar konci sakumaha anu parantos aya ku Passbook.

Kumaha Healthbook ngumpulkeun sadaya data ieu?

Buku Kaséhatan

Anjeun parantos ningali yén seueur data anu diatur dina Healthbook tiasa lebetkeun sacara manual atanapi ku nganggo asesoris pihak katilu sapertos gelang kagiatan atanapi arloji pinter. Anu sanésna disada sapertos fiksi sains janten sélulér jadi pikeun ayeuna sigana urang bakal janten jalma anu bakal ngalebetkeun data sacara manual.

Ogé teu kedah urang hilap yén iPhone 5s ngempelkeun M7 koprocessor anu tiasa ngumpulkeun léngkah-léngkah anu urang laksanakeun sareng ngitung dumasar kana data éta jarak perjalanan sareng kalori anu diduruk. Jelas yén parameter sapertos tekanan getih atanapi tingkat pernapasan peryogi aksésoris sanés kanggo diitung.

Aya ogé kamungkinan éta Apple tiasa ngaluncurkeun alat na nyalira tiasa komunikasi sareng iPhone sareng nyayogikeun éta seueur data anu digunakeun Healthbook.

Bisi wae, dina Juni urang bakal ningali kumaha Healthbook tiasa dianggo sareng presentasi resmi ios 8 di WWDC. Upami anjeun hoyong langkung seueur ios 8, nuju kana pos anu kami nunjukkeun langkung seueur sababaraha gambar sababaraha dinten ka pengker.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Zexion cenahna

    Sareng sadayana ieu purun nganggo terminal énggal, kalayan batré super sakitar 15 menit lilana total! Kusabab aranjeunna henteu ngadamel batré téknologi nuklir, kuring ragu yén éta bakal tahan langkung ti 15 menit

    1.    Nacho cenahna

      Teu kedah. Dina kasus nganggo Bluetooth 4.0 pikeun komunikasi sareng asesoris, konsumsi batréna cukup dikandung. Dina kasus coprocessor M7, boro-boro nganggo batré sareng buktina ieu nyaéta yén éta tetep jalan sanajan urang béak batré (tingkat cadangan kritis).

      Kumaha waé ogé, upami iPhone 6 ningkatkeun ukuran layarna, sigana ukuran batréna bakal, upami ngan ukur ngajaga waktu otonomi ayeuna.

      Salam!

    2.    Jukut cenahna
      1.    anonim cenahna

        hahaha, mesin naon anu saé!

  2.   anonim cenahna

    Kuring henteu ngira yén Apple nempatkeun aplikasi ieu sacara asli dina iPhone kami, aplikasi anu peryogi komunikasi sareng alat ti pabrik sanésna ... henteu seueur anu tungtungna ngagunakeun éta, hal anu logis nyaéta pikeun ngenalkeun parobihan kana iPhone sahingga seueur inpormasi ieu dicandak ku The iPhone anu sami sareng inpormasi anu sanés pikeun alat sanés sapertos iwatch, éta bakal logis tapi kusabab data penting anu ditawarkeun aplikasi anu paling jalma henteu masihan kapercayaan kana pilihan éta, Apple ngagaduhan anu tiasa dianggo, hal anu répolusionér pisan, siap-siap