Naha ieu diménsi iPad 5 salajengna?

IPad 5 diménsi

Kamungkinan, pembaruan salajengna sadaya iPads bakal ditandaan ku desain énggal dina iPad 5 sareng cahaya anu langkung ageung dina iPad Mini 2. Kamari, Sonny Dickson ngalaporkeun ngalangkungan Twitter na yén sumber anu caket anjeunna parantos ngabocorkeun inpormasi anu aya hubunganana sareng iPad Mini 2 sareng iPad 5. The iPad Mini 2 bakal mawa tilu warna iPhone 5S babarengan jeung Sénsor ID Toél pangakuan sidik bari iPad 5 Abdi hoyong chip A7 tina 64 bis anu mawa iPhone 5S salian sénsor Touch ID.

Dokumén anyar anu parantos muncul dina Internét, laporan ngeunaan diménsi iPad 5 dibandingkeun sareng iPad 4, anu mangrupakeun alat anu ayeuna dipasarkeun. IPad 5 bakal sakedik sakedik tibatan iPad 4 dina hal lébar. Éta ogé ditingali variasi dina luhur iPad sareng bédana ageung dina ketebalan iPad 5. Saatos luncat kami nganalisis inpormasi ieu anu ditampi Apple Insider sareng perbandingan sareng iPad 4 (dina séntiméter sanés di milimeter sapertos dina poto anu aya di luhur éntri).

Ukuran anyar pikeun iPad 5: kamiripan anu langkung ageung kana iPad Mini

Sakumaha anjeun parantos tingali dina gambar anu kuring ditempatkeun di luhur, iPad 5 anu disangka bakal mirip pisan sareng desain iPad Mini ayeuna. Hayu urang tingali ukuran anu parantos bocor ngabandingkeun éta sareng iPad 4:

  • Lebar: 16,94 séntiméter dina iPad 5 relatif ka 18,58 séntiméter iPad 4. Aya bédana ampir 2 séntiméter antara iPad 5 sareng anu ayeuna. Éta bakal disingget tina pigura pikeun ngajantenkeun langkung gampang diatur tibatan iPad 4.
  • Jangkungna: 24 séntiméter dina iPad 5 dibandingkeun 24,1 séntiméter tina iPad ayeuna. Bédana sababaraha milimeter katémbong, anu urang moal sacara visual néwak.
  • Kandel: Upami urang ningali kana kandelna, aya parobihan anu cukup ageung. IPad 5 bakal ngagaduhan 0,75 séntiméter sareng iPad 4 ngagaduhan 0,95 séntiméter. Kami leres-leres bakal perhatoskeun ieu sabab bakal rada langkung gampang diatur sareng sesah.

Inpormasi lengkep - Gambar anyar emas iPad Mini 2 nganggo sensor Touch ID

Sumber - Apple Insider


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.