Ieu Galaxy S6, naha katingalina sapertos iPhone 6?

Samsung Galaxy S6

Sababaraha poé katukang sababaraha poto dibocorkeun tangtosna Samsung Galaxy S6 sareng anu leres, mustahil teu émut iPhone 6 ningali bentuk chassis logam na. Gaduh ujung buleudan sareng handapeunna kalayan desain anu mirip pisan sareng mobile Apple ngajantenkeun seueur mikirkeun salinan anyar ku perusahaan Korea.

Ti pendirian AT&T nyaéta gambar mimiti prototipe (atanapi modél akhir) tina Samsung Galaxy S6, mastikeun desain ti terminal sateuacan debut di Mobile World Congress anu bakal dilaksanakeun di Barcelona sababaraha dinten.

Samsung Galaxy S6

Ayeuna urang tiasa ningali terminal anu dipasang pinuh, kecuali anu handapna, Ku teu sangka yén Galaxy S6 gaduh seueur kamiripan sareng iPhone 6. Leres, éta ngagaduhan bingkai logam sareng ujung buleud, tapi desain umum hapé henteu tiasa ditilik ku detil éta. Di sababaraha daérah éta langkung mirip, di anu sanésna kirang tapi dina tingkat global, kuring ningali terminal anu béda pisan sacara éstétis.

Numutkeun ka pangguna anu parantos gaduh Samsung Galaxy S6 dina pananganana, tukangna siga gelas, bahan anu ogé aya dina iPhone 4 / 4s sareng anu henteu saé pisan sareng cai terjun, upami upami, mobilena éndah.

Sakumaha biasa, poto-poto ieu anu teu kualitas sareng buru-buru henteu kaadilan pikeun desain akhir hapé, kecuali upami aya kabocoran anyar dina sababaraha jam ka payun, urang kedah ngantosan Mobile Dunya Kongrés 2015 kanggo ningali kumaha ieu Samsung Galaxy S6, anu parantos masihan seueur perkawis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

38 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   david cenahna

    dipaku! Ieu ti Samsung bakal tungtungna nempatkeun apel kana terminal tetep XD na

  2.   Ale cenahna

    parawan anu urang kataji ku samsung kan? aya merek anu langkung mirip langkung xiomi ngaluarkeun terminal super mirip sareng iphone 6 sateuacan iphone kaluar.
    Ku jalan kitu, dina poto éta henteu katingalina sapertos iPhone, kuring henteu terang dimana anjeun ningali kamiripan, potongan di sisina langkung segitiga, langkung mirip S3 tibatan iPhone 6
    anjeun nuju obsesi sareng samsung !!

  3.   Ale cenahna

    ku omong nacho ... tong lieur pamake yen urang lain bodo, foto sampulna tina iphone !! anu anjeun resep nyiptakeun kontropérsi dina halaman wéb ieu maxo!

    1.    DVD cenahna

      Pasti !!! IPhone nganggo USB mikro… .. nganggo kacamata! Éta poto anu bocor tina S6 énggal …… .. Samsung henteu terang naon anu kedah ditiron ………. Karunya pisan!

    2.    Angr19 cenahna

      Sababaraha langkung goréng tibatan anu sanés…. Tapi éta sanés iPhone 6 ...

    3.    Nacho cenahna

      Ale, sigana mah koméntar anjeun ironis, leres? Ieu mangrupikeun bagian handap tina S6 tapi upami anjeun parantos bingung sareng iPhone 6, maka éta katingalina langkung mirip tibatan anu kuring pikir.

    4.    ion83 cenahna

      Anjeun terang teras anjeun lepat éta pikeun iPhone.
      Tingali naha anjeun jalma anu kataji ku Apple.

  4.   Joan cenahna

    Pasti siga kitu! Malah anjeun siga anjeun! Sareng anjing anjeun dipaku dina iPhone. Sadayana nyaéta IPhone.
    yen
    beuratna

  5.   Álvaro Hernán Aragon cenahna

    Éta henteu tiasa sabab galaksi s6 gaduh layar anu melengkung

    1.    Luis Raul Ferreira cenahna

      2 vérsi bakal kaluar 😛 normal S6 sareng Galaxy S6 Edge <- anu melengkung.

    2.    Luis Raul Ferreira cenahna
    3.    David Perales cenahna

      Persis, aya dua vérsi anu parantos dikonfirmasi

  6.   Pablo Esquinazi cenahna

    Aya Lenovo anu bahkan halaman wéb Cina mangrupikeun salinan tina iPhone 6, tapi sacara gembleng salinan

  7.   Adriana Si Vasi Sibisan cenahna

    Éta henteu katingalina sapertos naon …….

    1.    josechal cenahna

      jeejjejeej, mode ironia ON

  8.   Brayar Alvites Atencio cenahna

    sakedik kamiripan ... tapi posisi anteneu sami, sanaos kuring henteu ragu yén #Samsung S6 bakal masihan seueur nyarios

  9.   David Lopez del Campo cenahna

    Samsung ngan ukur terang yén nyalin aranjeunna henteu ngalakukeun nanaon nyalira aya jawaban dina gambar alaaaaaa

  10.   Javi madrid cenahna

    Éta moal pernah janten iPhone, kuring henteu paduli salinan sareng seueur salinan deui, tapi iPhone bakal iPhone, sareng sésana bakal janten pengikut anu jauh

  11.   Manuel Jesus Lorenzo Frigolet cenahna

    Nyalin Apple tina iPhone munggaran, jalma Samsung ieu anu bakti diri pikeun ngarancang langkung saé

  12.   Bismark chavez cenahna

    😂😂

  13.   Antonio cenahna

    Hayu urang tingali bau ieu sapertos roti bakar ayeuna!
    nganalisa poto resmi atanapi pidéo ti tukang ngagoda.
    Tepi na henteu cocog, dua hal atanapi Samsung maénkeun ucing sareng anjing, atanapi poto ieu palsu palsu sarébu .. Kuring henteu terang naon anu kedah dipercaya, sabab ningali anu kuring ningali éta henteu mirip sareng teaser resmi, abdi moal dugi ningali éta sigana mah!
    ku jalan kitu, hiji-hijina kamiripan poto ieu sareng iphone mangrupikeun bagian anu aya dina USB, upami sanésna teu aya iphone sahenteuna pikeun selera kuring, ayeuna langkung ti hiji sigana obsessed janten salinan anu tepat tina iphone hayu moal indit!

  14.   Manuel Quijandría Reyna cenahna

    Salin murah

  15.   Seba Ajag cenahna

    orisinalitas? dimana?

  16.   Juan Sebastian Chavarro cenahna

    Salin mirah iPhone 6 .l.

  17.   jobs cenahna

    Gampang ngabedakeun aranjeunna, anu ieu henteu ngagaduhan NFC dibatesan

  18.   tommypy cenahna

    yén ipocritas ieu fanboy apel ... teu aya anu nyarios yén iPhone 6 mangrupikeun salinan anu tepat tina htc m8 ... .. tangtosna aranjeunna dibutakan ku fanatisme ... singgetna aranjeunna sadayana nyonto diri .... panon !! Abdi kagungan htc m8 sareng ayeuna kuring gaduh iphone 6 plus….

  19.   Anuar Karnoubi cenahna

    Ya Allah, aranjeunna tetep nyonto diri ti Apple sareng nyebat dirina perusahaan ...

  20.   Antonio cenahna

    hahahahaha leres anjeun ningali salinan iphone? anjeun leres gering di!

  21.   Mauricio cenahna

    Kuring satuju sareng fanboys Apple, éta katingalina siga kuningan tina Iphone 6 sareng alesan anu sami éta pikareueuseun. … Buka naon anu diarepkeun dina 1 Maret….

  22.   Dani cenahna

    Hahahaha aranjeunna parantos nyalin anu kaku ti samsung. Aranjeunna sanés persaingan anu teraskeun sareng lags sareng nyobian nyarupaan blok éta.

  23.   Leonidas Figueroa cenahna

    tangtu juara

  24.   Jay ngagolér cenahna

    Nya. Urang bakal ningali vérsi akhir. Tapi kuring tiasa ngawartosan anjeun ieu sanés samaung's s6.

  25.   Manuel Nolasco Acosta cenahna

    Aranjeunna sadayana nyarioskeun salinan iphone tapi iphone mangrupikeun salinan tina HTC ONE TAPI KUMAHA SANGKA FANVOYS Aranjeunna TEU NYAOSKEUN SADAYANA COPIES SAYA TEU NYAHO KANA KAGETNA

  26.   George Camba cenahna

    Sakumaha biasa nyalin hoyong janten iPhone

  27.   Lluis Diaz Casas cenahna

    Aranjeunna teu gaduh kapribadian

  28.   Mauro Amircar Villarroel Meneses cenahna

    Naon omong kosongna langkung ageung

  29.   Alberto Soberanes cenahna

    Anu kuring TEU ngarti nyaéta, naon anu nganyenyeri anjeun, pamilik iPhone, yén Samsung nyalin desain anjeun? Upami iPhone ngagaduhan perangkat keras sareng perangkat lunak anu langkung saé sareng anjeun parantos ngagaleuh, saé! Upami jalma sanés henteu mésér sareng gaduh Samsung, ALUS !! Maksad abdi, anu kedah prihatin mangrupikeun pamilik sareng pamimpin Apple, kuring naros deui, naon anu nyeri, kaduruk, ngaganggu anjeun? o Naha anjeun masihan artos ka anu mésér terminal Samsung?

  30.   Carlos cenahna

    Kuring yakin pisan yén éta mangrupikeun s6. Pangpangna mah hiji klon…. Kumaha s5 bakal ngagaduhan usb 3.0 sareng s5 konektor normal sareng ayeuna?