Ieu mangrupikeun iPad Pro M2 énggal

iPad Pro sareng Magic Keyboard

Apple parantos nampilkeun model iPad Pro anyar kalawan processor M2 jeung fungsi anyar pikeun ngaronjatkeun produktivitas, ngajaga desain jeung kakuatan leuwih.

Sakumaha anu diharapkeun, Apple parantos ngaluncurkeun iPad Pro énggal tanpa aya acara, tapi kalayan siaran pers anu sederhana. Alat anyar anu ngajaga desain anu biasa, tapi kalayan prosésor M2 énggal anu dugi ka 15% langkung kuat tibatan M1 sateuacana, sareng 16GB mémori ngahijikeun anu bakal ngabantosan ningkatkeun produktivitas pangguna. Éta ogé nambihan pungsi énggal nalika nganggo Apple Pencil, anu henteu kedah noél layar, tapi ngan ku ngadeukeutkeun pensil ti 12mm, pamaké bakal tiasa ningali tanda pensil dina layar., Antisipasi dimana stroke nulis bakal ngamimitian. Widang téks ogé bakal ngalegaan nalika anjeun nyerat nganggo Apple Pencil.

Sesa spésifikasi tetep praktis unchanged. kalayan tampilan Liquid Retina XDR pikeun modél 12,9 inci, sedengkeun modél 11″ ngajaga layar LCD klasik, kuciwa pikeun anu hoyong ningali layar éta dina tablet anu langkung alit tapi aya anu parantos diantisipasi ku rumor panganyarna. Ngajaga kasaluyuan sareng Magic Keyboard sareng Apple Pencil generasi ka-2.

iPad Pro 11 sareng 12,9 inci

El 11 inci iPad Pro sayogi ti € 1.049 kanggo modél Wi-Fi ti € 1.249 pikeun Wi-Fi + modél sélular, jeung 12,9 inci iPad Pro sayogi ti € 1.449 kanggo modél Wi-Fi ti € 1.649 pikeun Wi-Fi + modél sélular. iPad Pro 11 inci sareng 12,9 inci énggal bakal sayogi dina pérak sareng ruang abu dina vérsi 128GB, 256GB, 512GB, 1TB, sareng 2TB. Éta tiasa ditangtayungan ti dinten ayeuna di Apple Store online, sarta bakal ngahontal pembeli munggaran dina 26 Oktober, dinten anu sami eta bakal sadia di toko fisik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.