Ieu iPhone 7, sadaya fitur alat anyar

iPhone-7-2

Apple kakarék nampilkeun ka urang sadayana iPhone 7 anyar dina dua varian na, olahraga kacaangan anu luar biasa anu urang henteu tingali tina iPhone 4, sareng éta modél "jet hideung" énggal parantos ngantepkeun urang sadayana. Samentawis éta, ieu sanés ngan ukur hiji anyar, alat-alatna bakal nampi perlakuan anu énggal sareng khusus, dina waktos anu sami tombol Imah parantos didesain internal pikeun kéngingkeun kamampuan 3D Touch berkat anu diperbarui Mesin Taptic. Terang sadayana ngeunaan iPhone 7, anu bakal ngamungkinkeun urang ngamangpaatkeun hiji-hijina tombol payun fisikna. Samentawis éta, kaméra dual dina modél Plus ogé parantos janten kanyataan.

Nanging, kami henteu hoyong sono kana salah sahiji beja anu paling aya hubunganana, iPhone 7 dina dua varian na leres-leres tahan cai, Sertifikasi IP67.

Perbaikan kaméra IPhone 7 sareng iPhone 7 Plus

iPhone-7-Plus-1

Kaméra henteu jauh di tukang, 50% langkung bukaan dibandingkeun dina modél samemehna, sareng kadua alatna, normal sareng plus, bakal ngagaduhan panstabil gambar optik, dipirig ku opat flash True Tone sareng sensor speed 60% langkung gancang tibatan anu sateuacanna. Kaméra parantos janten salah sahiji bagian anu paling penting, jalma-jalma ti Cupertino parantos nganggap serius, malahan parantos nambihan API anu bakal ngamungkinkeun nyimpen poto dina RAW. Tapi ieu henteu sadayana, kamera hareup bakal ngagaduhan stabilisasi gambar otomatis sareng 7MP supados urang tiasa nyandak selfie anu pangsaéna. Éta henteu ningkatkeun kaméra tukang, anu teras-terasan ngagaduhan 12MP total, sanaos sistem hardware ageung anu ngawasa éta.

Samentara éta, kaméra iPhone 7 Plus bakal nampilkeun dua kaméra 12MP, hiji kaméra kalayan anu katelah lénsa "fisheye", sedengkeun anu sanésna bakal ngajaga fokus tradisional, ngamungkinkeun poto-poto kalayan fokus anu ampir propésional. Tombol anyar anu bakal némbongan dina kaméra bakal ngamungkinkeun urang ngalakukeun Zum Optik anu saé pisan sareng ampir henteu kaleungitan kualitas pisan. Zum ieu parantos ditingkatkeun dugi ka opat kali dumasarkeun kana sistem anu saacanna numutkeun tim éksékutip Apple. Pecinta fotografi bakal leres-leres micinta kaméra iPhone énggal. Perbaikan dina kaayaan cahaya hampang lumayan jelas, masalah pasca-prosés anu jelas anu nyéred iPhone 6s.

Layarna ogé parantos ditingkatkeun

iPhone-7-layar

Layar énggalna gaduh 25% langkung kacaangan, bari warna na janten langkung jenuh, dina gaya Samsung sajati, kalebet sistem pangropéa warna énggal, sadayana didesain kolaborasi sareng tim Instagram, jaringan sosial paling populér di dunya. Perbaikan ieu katelah "Layar Lebar Warna" sareng ngajangjikeun yén fungsi-fungsi anyar tina 3D Touch tina kaméra sareng résolusi layar ngarobih kacenderungan pikeun AMOLED taun-taun ka pengker, masihan "kacaangan khusus" kana warna-warna anyar, anu teras-terasan janten jenuh ningkat. 4.000 juta warna bakal ngiringan sistem operasi anyar Apple, dina waktos anu sami dina layar, sanaos tetep LCD, bakal narik sadaya perhatian.

Spéker stéréo sareng pamitan jack 3,5mm

earpods

Pabrik gosip leres, 3,5mm Jack ngaleungit, samentawis dina kasus iPhone 7 sareng iPhone 7Plus urang tiasa mendakan Lighnign EarPods, ogé adaptor konéksi Lightning-Jack 3,5 supados teu aya anu rumaos didiskriminasi.

Samentawis spéker, janten payun, sareng sistem audio stereo anu ningkat. Apple terus nampilkeun berita ngeunaan iPhone 7 anu henteu aya dina pabrik rumor, sareng urang sadayana leres-leres bahagia. Sigana éta léngkah pikeun Kilat tina Jack 3,5mm bakal ngahasilkeun masalah anu kirang langkung tibatan anu diarepkeun, sareng Apple parantos mutuskeun henteu kéngingkeun kami kuartal ku adaptor. Tangtosna, aranjeunna parantos nyandak kasempetan pikeun ngritik jagoan anu ketinggalan jaman.

AirPods ngiluan kana pésta éta ogé

AirPods-2

Headphone nirkabel Apple henteu tiasa aya, perusahaan Cupertino keukeuh maéhan kabelna sareng éta berhasil, éta parantos nyiptakeun dua headphone nirkabel mandiri sareng nirkabel anu dimuat dina kotak khusus sareng kalebet mikropon. Pikeun nyambungkeun aranjeunna, éta bakal cekap pikeun ngadeukeutan aranjeunna ka iPhone sareng bakal ngamangpaatkeun téknologi NFC, kalayan desain anu saéstuna mirip sareng EarPods tradisional. Apple parantos nyiptakeun sakola ku headphone anyar ieu. Kalayan chip énggal disebut W1 diciptakeun ku sareng kanggo éta. Headphone ieu mangrupikeun karya agung téknologi.

 

Hardware Anyar

iPhone-7-kakuatan

Prosesor namina salaku A10 Fusion ngajangjikeun 50% kakuatan langkung seueur tibatan anu sateuacanna, diwangun ku opat prosesor, dua tina konsumsi rendah sareng dua didedikasikan pikeun kakuatan. Dua anu mimitina bakal nyéépkeun ngan ukur 1/5 tina naon anu dikonsumsi sésana. Dina waktos anu sasarengan, prosesor grafis parantos ningkat, diintegrasikeun sareng chip A10 sareng disebat prosesor anu paling kuat anu tiasa urang mendakan dina alat sélulér.

Dina tés videogame kami tiasa ngaapresiasi performa grafik anu spektakuler, henteu kantos katingali sateuacanna dina alat sélulér.

Batre ningkat, harga sareng kasadiaan

iPhone-7-batré

Abdi henteu tiasa ngalangkungan masalah kendang, iPhone 7 bakal nawiskeun umur batre langkung dua jam tibatan iPhone 6s, Sedengkeun iPhone 7 Plus bakal nawiskeun 1 jam langkung seueur tibatan iPhone 6s Plus. Sajauh ieu alat ios anu paling seueur batréna nyaéta saat ieu.

IPhone 7 Plus bakal dimimitian ti 32GB, sareng biaya $ 650 di Amérika Serikat, € 749 di Apple Store di Spanyol.

  • 32GB
  • 128GB
  • 256GB

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos Hidalgo Jaquez cenahna

    Aranjeunna nyarioskeun sadayana kirang ngeunaan bateriaaa, dimana éta mangrupikeun daérah anu teu dikenal pikeun apel!

  2.   Odalie cenahna

    Mimiti, ucapan salamet kana kecap konci anu kuring parantos lakukeun mangtaun-taun dina halaman ieu. Sedengkeun pikeun pendapat kuring dina iPhone 7 saé, aranjeunna parantos ningkatkeun dina sagala hal kecuali dina desain anu tetep sami, tapi kuring ogé henteu resep éta.

    Sorotan pikeun kuring:

    - Umur batréna, 2 jam deui.
    - Kakuatan sareng prosesor énggal.
    - Tahan cai sareng lebu, perhatoskeun yén ieu penting.
    - Perbaikan tombol bumi.
    - Warna hideung énggal.

    Matak panasaran yén kaseueuran anjeun langkung resep warna hideung herang, warna hideung matte langkung narik perhatian kuring.

    Sigana mah kuring moal mésér éta, sabab iPhone 5s kuring parantos lumayan saé sareng kuring henteu kedah ngarobihna. Di sagigireun taun payun mangrupikeun peringatan kasapuluh tina iPhone sareng aranjeunna pasti bakal ngaleupaskeun iPhone anu langkung inovatif, khususna dina desain sareng kuring langkung resep ngantosan sahenteuna sataun deui.

    Tapi hé, anu leres-leres narik perhatian kuring nyaéta AirPods, naon anu lulus.

  3.   lukatonik09 cenahna

    Serius, anjeun moal tiasa nganggo headphone sareng ngeusi batre telepon dina waktos anu sami? Naha kuring ngan ukur siga anu ngarampok?

  4.   silux cenahna

    Pos a upami mimitina naon anu kuring paling resep nyaéta éta TEU NGALARAS. Goréng teuing yén ngamangpaatkeun kagagalan batur sanés gaya Apple, yén upami Samsung sareng persaingan, urang bakal seuri anu saé.

  5.   lukatonik09 cenahna

    Henteu tiasa nganggo headphone kabel nalika ngeusi batre alat ???? Wow …

  6.   Odalie cenahna

    Pasti produsén nyandak adaptor pikeun ngeusi batre alat sareng nganggo headphone dina waktos anu sami.

  7.   Lolo marchal cenahna

    Kuring parantos kéngingkeun 5 generasi terakhir iPhone sareng pastina kuring nyekel 7, sabab salah sahiji terminal kuring bakal maot.

    Tapi kuring pikir kuring kedah naros: naha anjeun henteu ngémutan yén ti saprak Steve Jobs angkat, Apple parantos lirén ngabaru? Aranjeunna neraskeun ngaleupaskeun produk anu tiasa dianggo maot, leres, tapi sadaya berita anu aranjeunna parantos ngumumkeun pikeun iPhone7, parantos aya dina telepon pinter anu sanés.

    Kusabab Steve Jobs ngagabung deui sareng staf Apple, gadget anu parantos dileupaskeun sok janten produk anu bénten-bénten, kualitas sareng INOVASI. Aranjeunna teras-terasan nyandak hal ka pasar anu ngajantenkeun aranjeunna unik. Nanging, waktos ayeuna kuring henteu ningali sapertos kitu.

    Kuring ngarepkeun aranjeunna ngahémat diri pikeun iPhone 2017, sabab upami henteu, kuring sieun yén sisi inovatif Apple tilar dunya nalika ideu almarhum Steve Jobs, anu pastina ngabeledug dugi ka ayeuna, béak.

    Hayu urang noél kai ...