Ieu iPhone cocog sareng "Milarian" nalika pareum

Perusahaan Cupertino parantos dikritik pisan (sareng iraha éta henteu pésta?) Kusabab dina tiori, pikeun seueur jalma, kabaruan ngeunaan ios 15 leres-leres henteu cekap. Nanging, ayeuna waktuna pikeun pokus kana palaksanaan éta dina ios anu nuju dilaksanakeun sareng anu ngagambarkeun kamajuan téknologi anu nyata.

Kalayan ios 15, iPhone anjeun tiasa ditempatan bahkan upami éta dipareuman sareng kartu SIM dihapus, Nanging, henteu sadayana iPhone bakal cocog. Hayu urang tingali téknologi ieu anu parantos dilaksanakeun ku Apple dina iPhone kalayan datangna ios 15 sareng khususna upami anjeun tiasa ngaraoskeun atanapi henteu.

Ieu sadayana dumasarkeun kana Apple's Ultra Wideband (UWB), téknologi anu sami anu dianggo dina AirTag sareng anu ngamungkinkeun urang pikeun milari éta sanaos kanyataanna henteu ngagaduhan jinis téknologi nirkabel sanés anu sanésna Bluetooth Low Energy. Ayeuna, iPhone anjeun sareng ios 15 hakékatna bakal fungsina salaku AirTag, nyaéta, anjeun bakal tiasa mendakanana bahkan upami éta parantos kaleungitan konéksi kana jaringan atanapi dipareuman, sahenteuna samentawis éta masih gaduh sakedik batréna anu tetep. .

Masalahna nyaéta ngan ukur alat iPhone 11 saterusna anu bakal didukung. Sakumaha urang parantos nyarioskeun, sanaos aya alat sanés anu nganggo téknologi Ultra Wideband caket dieu, tiasa dimungkinkeun pikeun milarian iPhone, kumargi jaringan bolong lokasi bakal didamel. Téknologi Apple ieu ngajantenkeun pikaresepeun cara urang tiasa kéngingkeun kaamanan tambahan, maling bakal mikir langkung seueur ngeunaan éta nalika maok iPhone upami Apple teras-terasan ngalaksanakeun jinis téknologi ieu kusabab manpaatna pikeun ieu bakal minimal.

Daptar alat anu cocog sareng Pilarian nalika dipareuman

  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cristian Murro cenahna

    Hanjakalna aranjeunna bakal teras-terasan maok aranjeunna kanggo ngical potongan, éta teu tiasa dilawan, ogé nalika aranjeunna maok aranjeunna henteu naros naha éta téh iPhone sareng upami lokasi na diaktipkeun