Ieu mangrupikeun keyboard bodas énggal iPad Pro 2021

Magic Keyboard bodas

Kalayan datangna modél iPad Pro 2021 énggal, perusahaan Cupertino ngaluncurkeun warna énggal pikeun Magic Keyboard. Dina hal ieu, keyboard iPad 12,9 inci anyar ieu parantos aya dina panangan sababaraha pangguna sareng urang parantos gaduh pidéo munggaran anu sayogi.

Logisna mamang ku keyboard bodas ieu seueur sareng urang tiasa mikir yén kibor bakal condong kotor atanapi nunjukkeun langkung seueur masarakat modél hideung tapi ieu tiasa henteu beres, hayu urang langsung ningali salah sahiji ulasan munggaran.

Pangguna sigana henteu ngagaduhan seueur tanaga tapi nunjukkeun ka kami sacara rinci eusi keyboard Apple ieu. Éta kedah nyarios éta Sigana urang warna anu saé pisan sareng kamungkinan sacara pribadi éta langkung kumargi éta mangrupikeun hal anu kajantenan sareng produk Apple nalika urang gaduhna.

Sakumaha urang tiasa tingali dina video, engselna cukup padet sareng pangguna nyobian muka tutup ku hiji panangan sareng hésé pikeun anjeunna ngalakukeunana. Pikeun pangguna ngeunaan unboxing kibor ieu ngingetkeun MacBooks lami sareng nya éta ngagaduhan kamiripanana. Ogé dina pidéo nunjukkeun Magic Keyboard lami ti iPad Pro anu sanés.

Dina pidéo anjeun henteu tiasa ningali lampu latar tina keyboard kusabab pangguna henteu gaduh iPad Pro 12,9 inci tapi pastina bakal siga model samemehna janten ku hal ieu kami pikir saé pisan tombol backlit ditambihan. Pondokna, sigana urang keyboard anu saé pisan sareng warna anu anjeun resep langkung ti hiji tapi anjeun henteu ngan ukur wani mésérna kusabab sieun kotor langkung seueur tibatan warna hideung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.