Kieu cara dianggo Notifikasi Interaktif di ios 8

Panganteur-béwara

Ical jaman harita nalika layar konci iPhone murni hiasan, atanapi nalika aya bewara sumping ka kami, jandela némbongan di tengah layar, ngahalangan urang teraskeun sareng naon anu urang lakukeun. Sistem béwara ios parantos seueur robih ti saprak diwanohkeun, sareng datangna ios 8 mangrupikeun léngkah anu sanés pikeun bewara anu kirang ngaganggu anu ngamungkinkeun anjeun pikeun berinteraksi sareng aplikasi tanpa kedah muka. Kami nunjukkeun kumaha padamelanna nganggo Acompli salaku conto, aplikasi email anu parantos nganggo sistem bewara interaktif anyar ieu.

Bewara-springboard

Pikeun ngaktipkeun jenis bewara ieu henteu perlu ngalakukeun nanaon, urang ngan ukur kedah ngagaduhan ios 8 dina alat kami sareng aplikasi na cocog sareng jenis bewara ieu. Nalika kami nampi bewara tina aplikasi, sapertos anu kajantenan di ios 7, urang tiasa gesek ka luhur sareng mupus gancang, atanapi gesek ka handap sareng ningali eusina, tapi éta ogé nawiskeun kami dua tombol deui, hiji kanggo mupus email sareng hiji pikeun ngaarsipkeun na. Tanpa kedah muka aplikasi, urang tiasa maca surat (upami éta panjang pisan, ngan ukur bagian na) sareng ngahapus atanapi arsipkeunana, sareng lencana bewara tina aplikasi janten ngaleungit.

Bewara-layar konci

Hal anu sami kajadian dina layar konci, sabab aya bewara anu dugi ka kami bakal ngamungkinkeun urang ngalakukeun hal anu sami sapertos dina springboard. Ukur gesek béja ti katuhu ka kénca sareng dua tombol anyar némbongan, hiji kanggo mupus sareng hiji pikeun ngaarsipkeun email.

Hiji cara saderhana pisan tapi dina waktos anu sami épéktip pikeun ngatur bewara, sareng éta ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tindakan tanpa kedah ninggali naon anu urang lakukeun sareng muka aplikasi. Sistem béwara ieu beda-beda gumantung kana unggal aplikasi, contona Tweetbot ngamungkinkeun anjeun pikeun nyirian Tweet. Pilihan anu béda anu bakal dilegaan salaku pangembang disarankeun pikeun ngapdet aplikasi pikeun ngamangpaatkeun sadaya fungsi anyar ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nico cenahna

    Oke, éta susu, tapi anu paling mendakan éta pikeun WhatsApp !!!
    Iraha?!!!!!!!!!! Nuhun salam

    1.    Luis Padilla cenahna

      Éta kedah diwaler ku WhatsApp

  2.   Elmike11 cenahna

    Leres sareng ogé yén WhatsApp nganggo Touch ID tapi saur aranjeunna henteu resep ...

  3.   Miguel malaikat cenahna

    Ayeuna fungsina béja ieu minimal, hayu, aranjeunna langkung saé henteu dipasihan seueur publisitas, kusabab manpaat anu urang pikagaduh ti aranjeunna anu nyeri, sacara halus…. Bewara mangrupakeun tonggak sejarah, ceuk kuring.

  4.   Nico cenahna

    ok Luis ngartos. Caritakeun upami anjeun hoyong cara "ngadorong" WhatsApp pikeun ngenalkeun aranjeunna ayeuna !!!

    1.    Luis Padilla cenahna

      Ka Facebook? Hésé pencét

  5.   malaikat cenahna

    Abdi ti Mexico h béwara interaktif henteu dianggo pikeun kuring, henteu ngahalangan telepon atanapi ngageser ka handap pikeun ngaréspon

  6.   morbajunior cenahna

    Kuring gaduh dina iphone 5 kuring sareng éta henteu dianggo pikeun kuring pikeun némbalan.