Kieu carana Poto dina iCloud jalan

Poto-iCloud

Kusabab kamari pilihan "Poto dina iCloud" sayogi kanggo sadaya pangguna ios 8.1, ladénan Apple anyar anu ngagentos "Poto dina streaming" sareng anu ngagaduhan ciri anu béda anu ngabédakeun éta. Sistem panyimpenan énggal pikeun poto dina awan Apple masih dina béta, tapi urang tiasa nyarios yén éta hanca fungsina, sanaos sapertos Béta éta panginten aya sababaraha masalah anu maksa urang ati-ati sareng éta. Kami ngajelaskeun kumaha jalanna sacara jéntré.

iCloud-Photos-3

Pikeun ngaktipkeun layanan, anjeun kedah aksés kana Setélan sistem tina ios 8.1. Dina «Setélan> Poto sareng Kaméra» kami mendakan pilihan pikeun Aktipkeun «iCloud Photo Library (Béta)», sareng kami ogé mendakan pilihan séjén pikeun ngatur kumaha poto disimpen dina alat kami:

  • Optimalkeun panyimpenan iPhone / iPad: ngan ukur vérsi anu dioptimalkeun pikeun résolusi alat anu disimpen dina iPhone atanapi iPad, sahingga mastikeun yén aranjeunna henteu nyandak langkung seueur ruang tibatan anu diperyogikeun. Poto sareng pidéo aslina bakal diunggah kana iCloud.
  • Unduh sareng jaga aslina: Versi aslina disimpen dina alat anjeun, sapertos iCloud. ukuran poto ku sabab kitu langkung ageung tibatan pilihan sateuacanna.

Kalayan pilihan ieu diaktipkeun, sadaya poto anu disimpen dina alat kami bakal diunggah kana iCloud, sareng bakal diunduh (dina versi anu dioptimalkeun atanapi henteu) dina sadaya alat anu kami aktipkeun diaktipkeun. Kukituna urang tiasa gaduh perpustakaan umum dina sadaya alat urang sareng dina iCloud.com. Ieu ngagaduhan kaunggulan sareng karugian: upami urang mupus poto tina alat, éta bakal dihapus dina sadaya jalma anu ngaktipkeun pilihan ieu.

iCloud-Photos-1

Ngaksés iCloud.com urang bakal ningali perpustakaan urang, tapi kalayan sababaraha pilihan. Kami ngan ukur tiasa nyirian poto salaku paporit, ngaunduh kana komputer atanapi ngahapus, tanpa éditan atanapi dibagi deui pikeun pilihan. Émut, upami aya poto anu dihapus dina halaman wéb ieu, éta bakal dihapus dina sadaya alat.

Jelas Poto dina iCloud sanés pilihan anu cocog pikeun sadaya pangguna, utamina nalika éta dina béta, tapi pikeun anu ngeusian gulungan alatna ku poto sareng pidéo éta tiasa pikaresepeun, sanaos dina hal ieu panyimpenan 5GB gratis sigana pondok. Kanyataan yén éta ogé janten cadangan janten upami rugi atanapi iPhone atanapi iPad kami rusak kami henteu acan kaleungitan sadaya poto urang, ogé mangrupikeun titik anu mihak kana jasa Apple anyar ieu. Upami anjeun salah sahiji milik kuring, anu ngaunduh potretna kana komputer na sacara rutin, pastina pilihan anyar ieu, sahenteuna pikeun momen, henteu pikaresepeun teuing pikeun anjeun. Upami Poto sayogi pikeun OS X, atanapi pilihan iCloud.com ningkat, hal-hal tiasa robih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eureun cenahna

    Sareng kumaha urang bakal unggah hiji gambar anu aya di iphoto, dina mac?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Éta tetep ditingali, sabab iPhoto ngaleungit sareng bakal digentos ku Poto, aplikasi anu teu acan sayogi.