Ieu kumaha Time-Lapse jalan di ios 8

Time-Selang-iPhone-iOS-8 (Salin)

IPhone sareng gambar nangkep sok silih gandeng. Sahenteuna éta anu diusahakeun Apple pikeun ditepikeun ka urang salami ieu taun ngeunaan produk anu katingali ningkat pisan kaméra ku unggal generasi anyar. IPhone sok nyobian nyorot kaméra sareng kamampuanna pikeun ngarékam sagala jinis kaayaan.

Taun kamari urang ningali tilu fitur anu paling penting dina sababaraha taun ayeuna diwanohkeun pikeun kaméra iPhone: éta dual TrueTone flash, ngarekam pidéo laun atanapi Lalaunan-Mo dina 120 fps sareng némbak poto di modeu burst 10 poto per detik.

Taun ayeuna, dina hal pilihan, pilihan mode burst parantos dilebetkeun kana kaméra FaceTime sareng cara anyar tina gerak super lambat dina 240 fps. Nanging, hiji fitur ogé parantos ditambihan anu bakal ngahontal sadaya alat anu dipasang atanapi parantos dipasang ios 8: Time-Lapse.

Pilihan anyar ieu anu dilakukeun nyaéta nyokot gambar dina interval waktu teras kelompokkeun sadayana dina bentuk pidéo. Hasilna mangrupikeun hal anu dinamis sareng pikaresepeun pisan. Gumantung kana lilana urang Waktos-Sela, éta bakal diputer dina hiji speed atanapi anu sanés, janten video anu dihasilkeun cekap cekap pikeun dibagi gampang (20-40 detik).

iOS-8-Time-Selang (Salin)

Salaku conto, didieu urang gaduh pidéo anu dirékam dina waktos anu 5 menit, anu hasilna langkung pondok tina 20 detik dina 30 fps.

Dina hal ieu, pidéo na dirékam dina 40 menit, anu hartosna yén kagancangan parantos ningkat dalapan kali.

Salaku kanyataan anu panasaran, studi anu dilakukeun mimiti taun ieu ku Pusat Nasional pikeun Émbaran Biotéhnologi Amérika Serikat, nunjukkeun yén waktos nonton pidéo rata-rata dina internét nyaéta 2,7 menit. Janten sanés ngan ukur urang ngagaduhan pidéo anu langkung kompak nganggo Time-Lapse, tapi langkung seueur jalma ogé bakal ningali éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miakarma cenahna

    Anjeun sadayana badé pariwara, baraya. Éta endah sareng beuki sesah pikeun nganapigasi halaman anjeun, leres

  2.   Maria Cristina cenahna

    Kuring gaduh iPhone 5s sareng ngénggalan ka 0 8 tapi kuring gaduh masalah, sabab éta nungtut kuring permanén pikeun Login ka Awan, lebetkeun kecap konci ID aPPLE, kuring nempatkeun kecap akses na éta lepat, kuring ngarobih na teu ngijinkeun kuring lebet, abdi lebet layar cloud mendung, éta moal ngantep kuring lebet, abdi henteu terang kumaha carana, éta pikeun muka iphone sareng nyungkeun ka LOGIN IN CLOUD, kuring nempatkeun kecap akses sareng éta kaluar anu lepat, Abdi henteu terang kumaha pikeun neraskeun,

  3.   Technic cenahna

    Halo Maria Cristina, ngalangkungan kuring email anjeun sareng kuring bakal ngajelaskeun kumaha carana ngajawab éta. Éta henteu rumit pisan

    1.    Maria Cristina cenahna

      email abdi nyaéta cristisantangelo@hotmail.com

  4.   Manel cenahna

    Pidéo anu disebatkeun dina berita henteu katingali

    1.    Manel cenahna

      Ayeuna aranjeunna butuh waktos kanggo dimuat 😉

  5.   Maria Cristina cenahna

    sareng kuring teraskeun masalahna, nyuhungkeun kecap akses permanén dina awan ……………… Abdi sareng telepon sélulér lambat kalayan aplikasi 0 8 Abdi peryogi solusi

  6.   Maria Cristina cenahna

    Naon cag- …………………. IPhone parantos lumayan saé, kuring hoyong solusi, punten, kuring bosen naroskeun kecap akses pikeun id ap dina awan., Sareng saha anu tiasa méréskeun pikeun kuring ??????

  7.   Maria Cristina cenahna

    ngantosan jawaban kana dua email abdi punten

  8.   Jaumedeleida cenahna

    MASALAH JEUNG WHATSAPP ANU DI IOS 8.1.1 iPHONE 4S Abdi teu tiasa milih gambar ti album atanapi folder anu sanés, ngan ukur ti REEL.

    Sabtu kamari 22NOV kuring ngapdétkeun 4S 32GB ka iOS 8.1.1, sakali réngsé saatos 1,5 jam ... Kuring nyambung ka iTunes pikeun muka PHOTOS sareng nyingkronkeun sareng pilihan
    "Folder terpilih + kalebet pidéo" dina PC kuring, kumargi kuring ngagaduhan 16 folder (disebat Albeum dina iPhone) kalayan téma kapilih tina poto sareng video hal-hal anu dipikaresep ku kuring (kulawarga, ingon-ingon, milik kuring, WA lucu, Pidéo ieu atanapi téma éta, jsb, jsb).
    Teras kuring masihan gambaran anu saé tina seueur pilihan SETTING (Umum, Privasi, iCloud, Surat-kontak-almenak, Poto sareng Kaméra, sareng sajabana), pikeun mariksa sareng menerkeun sababaraha setélan.
    TAPI tétéla ti WhatsApp, kuring badé ngirim 9 poto tina salah sahiji folder kuring (Album) sareng… SURPRISE: iOS 8.1.1 TEU BIASA kuring ningali Album anu sanés nalika urang angkat ka «Pilih poto anu tos aya», kumargi éta ngan ukur ngamungkinkeun kuring ningali REEL, sanaos tab "Albums" aktip tapi henteu jalan ... ogé, éta ngan ukur nunjukkeun Reel !!!, di sisi sanésna sareng pidéo éta, éta panasaran, kumargi nunjukkeun ka kami " Reel "sareng" Pidéo ", janten KABEH Pidéo di ditu, TEU ngamungkinkeun urang ningali" Album "anu béda-béda anu tiasa dipiboga ku pidéo hiji atanapi matéri anu sanés, éta nunjukkeun ka kami dina laci tunggal.
    Kuring éra yén Apple ngalakukeun kotoran ieu akhir-akhir ieu, kuring henteu terang naha aya leungeun hideung anu ngalakukeun éta pikeun ngadiskriminasi mangtaun-taun dédikasi sareng rapih dina sagala hal anu dilakukeun (ogé, henteu dibebaskeun tina sababaraha gazapillo) tapi kuring ngagaduhan pikeun nyebatkeun yén Kusabab Kami leungiteun Padamelan, ieu bakal rada kaluar tina panangan.
    Kuring parantos nyobian sagala anu kajantenan ka kuring, anu sanés alit. Abdi lumayan pangguna aktip sanaos ngan 4 taun janten iPhone anu fanatik (3GS + 4 + 4S), kumargi ampir sadayana kajantenan, sareng éta sababna urang diajar tina kasalahan atanapi tina hal "kumaha upami .. . "(Nyandak pancegahan) Kuring salah sahiji ieu.
    Mudah-mudahan aranjeunna nempatkeun solusi gancang, sabab pastina urang henteu saeutik anu kajadian ieu, muga-muga waé !!! Hahaha.
    Upami anjeun terang perkawis berita ngeunaan hal ieu, anjeun bakal nginpokeun ka kami. Kaséhatan !!!

  9.   MCarmen cenahna

    Halo, kuring gaduh 5-an sareng diénggalan ka ios 10.0.1 sareng sering naros ka kuring pikeun nuliskeun deui kecap akses pikeun 2 email tina opat anu kuring gaduh. Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi ?