Ieu kumaha Apple Music Voice jalanna, rencana énggal ngan ukur € 4,99

Kalayan datangna ios 15.2, rencana Apple Music énggal ogé bakal sumping. Disebut "Apple Music Voice", ngan ukur € 4,99 ngamungkinkeun urang pikeun ngaraosan sadaya katalog Apple Music. najan dina cara nu béda ti biasana. Urang ngajelaskeun kumaha gawéna.

Kumaha carana nyewa eta

Apple Music tiasa dikontrak sacara teratur tina aplikasi Apple Music sareng bakal dibanderol dina € 4,99. Di momen eta teu kaasup dina sagala pakét Apple Hiji, sarta kamungkinan ieu teu diperkirakeun datangna iraha wae geura-giru. Gagasan nyaéta yén éta mangrupikeun rencana Apple Music anu murah pikeun anu hoyong ngaraosan rencana ieu pikeun ngadengekeun musik sok nganggo sorana, nyaéta, ngalangkungan Siri. Anu teu acan kantos nyobian Apple Music bakal tiasa ngaraosan éta salami 3 bulan gratis, salaku uji coba, saatos éta aranjeunna bakal mimiti mayar biaya bulanan € 4,99.

Dina alat nu bisa dipaké

Apple Music tiasa dinikmati dina alat naon waé anu gaduh Siri. Ieu ngandung harti yén Anjeun tiasa make eta dina iPhone Anjeun, iPad, iPod touch, Mac, HomePod, HomePod mini jeung Apple TV. Tangtosna, éta tiasa dianggo ngalangkungan asesoris Apple, sapertos AirPods, salami aranjeunna nyambung ka alat Apple sareng konektipitas internét, sareng dina CarPlay.

Musik naon anu kalebet

Apple Music Voice kalebet sadaya katalog musik Apple Music, tanpa larangan. Sakitar 90 juta lagu bakal sayogi pikeun anjeun ngadangukeun iraha waé sareng dimana waé anjeun hoyong. Anjeun oge bakal boga aksés ka Apple Music Radio. Saran musik ogé dilebetkeun kana aplikasi Musik, sareng anjeun ogé bakal gaduh daptar musik anu panganyarna anu diputer.

Kumaha éta dikawasa

Kadali playback parantos lengkep, tanpa aya larangan. Anjeun tiasa ngalih ti lagu ka lagu tanpa wates, éta henteu sapertos rencana gratis tina platform anu sanés anu henteu ngamungkinkeun anjeun mutuskeun naon anu anjeun dengekeun sareng naon anu henteu. Ogé teu kaasup iklan nanaon. Leres pisan, kadali kudu salawasna dipigawé ngaliwatan Siri, Anjeun moal bisa make kadali layar aplikasi, éta ngan watesan na. Lamun nyobaan ngagunakeun kadali biasa, eta bakal nunjukkeun yén teu mungkin, sarta eta bakal nyarankeun yén anjeun buka rencana lengkep.

Watesan Apple Music Voice

Salian henteu tiasa nganggo kadali biasa sareng kedah nganggo Siri pikeun ngontrol Apple Music, aya fitur sanés anu kami henteu gaduh aksés. Anjeun moal tiasa ngadangukeun musik dina kualitas maksimal (tanpa karugian) atanapi kami moal tiasa nganggo Audio Spasial.. Urang ogé tiasa ngaunduh musik pikeun ngadangukeun éta offline, tanpa sambungan internét. Urang moal boga aksés ka video musik, atawa lirik lagu, atawa urang moal bisa ningali naon babaturan urang dengekeun. Tungtungna, sakumaha ceuk kami di awal, eta ngan bisa kadéngé dina alat kalawan Siri, jadi teu sadia dina platform lian ti Apple, kayaning Android atawa Windows.

Iraha éta bakal sayogi

Apple Musik Sora bakal datang raket jeung ios 15.2, predictably ti minggu hareup. Éta bakal sayogi di Spanyol sareng Mexico, kitu ogé Amérika Serikat, Australia, Austria, Kanada, Cina, Perancis, Jérman, Hongkong, India, Irlandia, Italia, Jepang, Selandia Anyar, Taiwan jeung Britania Raya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.