Ieu mangrupikeun detail anu diungkabkeun dina iPhone 13

Anjeun parantos terang yén ku sumpingna unggal iPhone anyar, waktosna ogé pikeun dimuat, mangrupikeun tugas anu akhir-akhir ieu aya dina tangan iFixit anu sigana waktos ieu aranjeunna parantos sacara payun sateuacanna. Kami parantos gaduh gambar mimiti interior iPhone 13.

Gambar munggaran ieu ngungkabkeun Face ID anu direnovasi, Taptic Engine anu langkung alit, sareng batré anu langkung ageung nyata. Hayu urang tingali dina iPhone anyar ieu di jero, gambar anu teras-terasan ngahasilkeun kaayaan panasaran pikeun seuseueurna pangguna, utamina kusabab kuring ngabayangkeun yén moal aya diantara anjeun anu wani muka anjeun.

Dina kasempetan ieu gambar-gambar parantos disayogikeun ku "Bocor" Sonny dickson anu parantos ngabagi langsung kana akun Twitter na nawiskeun kami naon anu bakal janten tampilan anu mimiti dina lolong iPhone. Jujur, pikeun urang anu palanggan goréng ieu ngan ukur ngaleungitkeun naluri aneh panasaran, sabab Kuring henteu tiasa ngaidentipikasi saluareun kaméra sareng batréna. Samentawis éta, para spesialis ngajelaskeun ka kami yén aya langkung seueur parobihan tibatan anu tiasa urang bayangkeun sareng anu sanés anu langsung dibuktoskeun di luar negeri.

Notch na parantos dirarancang ku mindahkeun sababaraha sénsor sareng ngempelkeun unsur-unsur na anu béda pikeun ditawarkeun, sakumaha anjeun terang, ukuran anu 20% langkung alit tibatan modél sateuacana. Modul Taptic Engine resep nawiskeun yén pangalaman geter unik tina iPhone ogé ngirangan ukuranana, sareng ieu ngamungkinkeun batréna rada ageung dilebetkeun. Sababaraha parobahan deui ngaapresiasi ngémutan yén miniaturisasi damel di Apple aya di payuneun dunya téknologi sareng kualitas pembuatanana hartosna yén sadaya komponén dijagaan ku bahan anu béda-béda.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.