Ieu mangrupikeun kasus iPhone anu didamel ku One Plus

Hiji-Tambih Deui

Dina titik ieu, teu dipikaresep pisan kami henteu kantos nguping ngeunaan One Plus. Salah sahiji perusahaan wahyu dina sektor téknologi anu nganggo éta smartphone dibaptis salaku One Plus One sareng anu tétéla janten kasuksésan anu nyata. Kalayan ieu, aranjeunna ayeuna parantos tiasa nyarioskeun perkawis naon waé anu aranjeunna luncurkeun, sareng kami henteu ngan ukur ngarujuk kana One Plus 2 sareng One Plus X.

Pikeun sababaraha jam produk anyar parantos sayogi kanggo dipésér dina halaman wéb resmi merek anu kaget sareng resep dina bagian anu sami. Ti Hiji Tambih Deui Aranjeunna parantos ngical kasus iPhone nuturkeun pola tonggong telepon pinterna anu teu kasasar, anu nampilkeun tékstur anu kasar sami sareng grainy bumi.

Ku ieu aranjeunna hoyong ngajelaskeun yén, sanaos mangrupikeun produsen Android, éta henteu hartosna yén manusa anu sanés henteu tiasa terasrasakeun salah sahiji ciri utama produk na, sapertos bérés panutup tukang tina One Plus. Tanpa ragu, aya panutup pikeun sadaya cita rasa, tapi ieu tiasa janten salah sahiji anu paling istiméwa nalika milih salah sahiji pikeun iPhone kami. Tékstur anu janten ciri éta ngajantenkeun langkung dipercaya nalika dicekel urang, tapi henteu pikaresepeun pikeun sadayana. Naséhat kami nyaéta upami anjeun hoyong mésér sareng ngagaduhan One Plus, cek heula naha anjeun resep pisan jinis finish.

Kasus tiasa dipésér ayeuna dina halaman wéb One Plus pikeun harga 19,99 euro. Salian ti sampulna, kotak aya kartu sareng kode kanggo mésér One Plus X énggal, anu tiasa gratis upami tétéla kode anjeun mangrupikeun salah sahiji anu meunang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   adolfo cenahna

    Funa na geulis pisan, tapi apelna leungit….

  2.   Ivan cenahna

    Nya, katingalina saé, saur anu bakal tumiba 6 taun mah.