Ieu pengumuman Apple iPad Air énggal

iPad Air

Kami parantos ngagaduhan pidéo sareng pengumuman munggaran produk anu ditepikeun ku Apple salami intina kamari sareng yén tina Air iPad anu anyar kedahna anu mimiti sareng anu sapertos kitu. Apple hoyong ngarobih iPad Air énggal ieu janten laris sareng pikeun ieu mesin pamasaran henteu tiasa lirén.

Dina pengertian ieu, iPad Air anu anyar anu dipasihkeun kamari nambihan sakedik berita anu urang parantos kumpulkeun sareng kami bagikeun sareng anjeun sadayana nalika siaran acara, tapi urang tiasa nyorot prosesor 14nm A5 énggal, desain iPad Pro, warna énggal sareng tangtosna sensor sidik jari Touch ID éta datang deui cicing.

Henteu seueur deui anu tiasa disebatkeun, janten kami ngantepkeun anjeun pidéo langkung langkung ti 1:30 menit. Ieu iklan énggal dimana Apple ngajarkeun urang sababaraha kualitas modél iPad Air anyar ieu:

Pengumuman anyar ieu nyorot warna, desain umum alat-alatna, layar na, Touch ID anyar dina tombol home, kasaluyuan Pencil sareng Magic Keyboard. Sacara umum, iPad Air anyar sigana urang iPad lengkep pisan salian ti éta parobahan anu penting pisan tina modél saméméhna.

Harga iPad Air énggal 100 euro langkung awis tibatan harga iPad Air sateuacanna, versi anu écés moal aya deui pikeun dipésér. Ngeunaan harga anu urang teu gaduh seueur nyarios kusabab sadayana bebas ngalakukeun naon anu aranjeunna pikahoyong ku artos aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.