Ieu sababaraha fitur ios 16 anu bakal datang taun ieu

Sapanjang période béta ios 16, anu lumangsung antara Juni sareng Séptémber taun ieu, Apple ngumumkeun yén éta nunda sababaraha fitur anyar tina sistem operasi. Kurangna stabilitas, ngaronjat pajeulitna sarta loba faktor séjén geus decisive di postponing sababaraha fitur béntang ieu. Sanajan kitu, Apple ngarepkeun ngenalkeun fitur anyar dina ios 16 dina ahir taun, kalawan apdet anyar. Kami nyarioskeun ka anjeun naon fungsi éta di handap.

iOS 16 bakal ngagaduhan fungsi énggal (anu ditunda) dina ahir taun

Tanpa ragu, fitur anu paling diantisipasi ku sadaya pamilik iPad nyaéta Pangatur Panggung atanapi Pangatur Visual. Apple ngumumkeun yén panganteur ieu moal ngahontal versi ahir ios 16. Sanajan kitu, sababaraha poé ka tukang eta dikonfirmasi yén fungsi bakal datangna pas malah bakal cocog sareng sababaraha iPads nu teu boga chip M2. A fitur hébat datang pas.

Fungsi sejen anu resmi ditunda nyaéta iCloudSharedPhotoLibrary, fungsi anu ngamungkinkeun urang langkung gampang ngabagi gambar tina aplikasi Photos. Hatur nuhun kana alat ieu, urang tiasa kalayan gampang ngabagi gambar ka kulawarga atanapi réréncangan urang, ogé ngajak dugi ka 5 jalma pikeun nambihan, ngédit atanapi ngahapus gambar tina galeri anu dibagikeun.

ios 16 Kagiatan Live

Geura datang oge Kagiatan Live dina layar konci ios 16. Hatur nuhun kana perluasan kit ngembangkeun, pamekar bakal tiasa setel bewara dinamis dina layar konci. Hatur nuhun kana ieu, bewara tiasa bénten-béda ti eusi ka, contona, ngumumkeun hasil pertandingan maén bal langsung.

Pangatur Visual (Manajer Panggung) dina iPadOS 16
Tulisan anu aya hubunganana:
Pangatur Panggung iPadOS 16 bakal sumping ka iPad Pro tanpa chip M1 tapi kalayan watesan

Sanaos leres yén iPhone 14 gaduh kamampuhan pikeun nyambung via satelit Pikeun bisa ngirim pesen di tempat tanpa sinyalna, ios 16 teu acan ngarojong téhnologi ieu. Pembaruan kahareup anu dileupaskeun dina bulan Nopémber bakal ngamungkinkeun iPhone 14s di AS sareng Kanada nyambung via satelit dina kaayaan darurat.

Dina tingkat layanan, Apple Music bakal geura-giru ngasupkeun bagian musik klasik na. Di sisi séjén, éta ogé diperkirakeun yén Apple Fitness+ tiasa cocog sareng sadaya alat tanpa peryogi Apple Watch. Jeung panungtungan tapi teu saeutik, karya bakal dipigawé pikeun ngawanohkeun papan kolaborasi dina aplikasi sapertos Catetan Dina ios 16, salian ti éta, Apple bakal ngenalkeun iPhones anyar kamungkinan ningali persentase muatan batré langsung tina ikon batré.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.