Ieu sababna Siri pikeun Apple TV dugi ka dalapan nagara

siri apple tv

Langkung ti hiji pangguna Apple parantos kaget (sareng hoream) ku kanyataan yén Siri pikeun Apple TV dugi ka dalapan nagara dina pelepasan awal na. Éta mangrupikeun léngkah anu rada anéh dina bagian Apple, sareng langkung upami urang ngémutan yén ayeuna asisten sora iPhone sayogi di 29 nagara sareng operasina henteu nampilkeun masalah.

Siri pikeun Apple TV ayeuna sayogi dina basa sareng nagara ieu: Inggris (Amérika Serikat, Kanada, Inggris sareng Australia), Español (ngan ukur di Spanyol ayeuna), alemán (Jérman), Perancis (Perancis sareng Kanada) sareng Jepang (Jepang). Mertimbangkeun yén Siri pikeun iPhone sayogi di seueur wilayah anu langkung seueur, naha henteu sami kajadian sareng Apple TV?

Sakumaha diterbitkeun ku sedeng MacPrime, saatos ngalaksanakeun séri wawancara sareng manajer anu parantos ngerjakeun Apple TV anyar, éta sadayana kusabab alesan "fonétik".

Salah sahiji fungsi utama Siri dina Apple TV nyaéta bantosan kami mendakan pilem sareng palaku, tapi hanjakalna judul pilem-pilem ieu sareng nami-nami palaku bénten sacara fonétis numutkeun nagara tempat urang, nyaéta, urang Amérika henteu ngucapkeun "Titanic" sami sareng urang Spanyol, contona. Kaayaan éta rumit upami urang perhatoskeun yén di sababaraha nagara judul aslina tina pilem dirobah nalika ditarjamahkeun kana basa lokal.

Ti Apple aranjeunna parantos damel dilegakeun Siri dina Apple TV pikeun daérah énggal gancang-gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Efren moral cenahna

    Maka aranjeunna kedah ngajual kokotor dugi ka jalan leres.

    1.    Carlos cenahna

      Kami angger sami ... anu teu resep anjeunna henteu ngagaleuh, teu aya anu kapaksa mésér produk !!! anjeun henteu resep? tong mésér ... kuring henteu resep telepon naon waé sareng android komo kuring henteu mikir mésér na ... ayeuna pikeun nyarios yén Android kokotor ogé, kuring ngan ukur henteu resep sareng henteu ngagaleuh !!! Aya seueur teuing jalma anti-Apple sareng kuring dumasarkeunana siga "Kuring hoyong sareng kuring henteu tiasa sareng éta naha kuring nyempad." Tong nyéépkeun waktos anjeun ... upami anjeun hoyong iPhone, mésér sareng mésérna, anjeun bakal langkung bagja tibatan kritik, percanten ka kuring

      1.    Ngarobih cenahna

        Abdi hoyong sareng kuring henteu tiasa?, Apple TV?. Entong konyol, éta ngan ukur jalma anu anjeun kawin anu tiasa nyarios nalika aranjeunna henteu hoyong nampi nalika mérek anu leres. Baca ogé, anu mimiti anu hoyong sareng henteu tiasa nyaéta anu nyarios heula. Impian imut

  2.   Elchuy cenahna

    Efren moral
    Sareng naon kokotor anjeun gaduh?

  3.   Carlos cenahna

    Kuring cicing di Perancis sareng ayeuna kuring nembé mésér Apple TV énggal, pas kuring ngonpigurasi dina basa Spanyol ti Spanyol kuring ningali éta henteu ngantep kuring nganggo Siri, katingalina diblokir, hiji-hijina cara ngagunakeunana nyaéta nempatkeun kana basa Perancis , saha deui anu bakal diliwat?

  4.   Sergio cenahna

    Kuring gaduh masalah anu sami, kuring cicing di Marseille sareng éta moal ngantep kuring nempatkeun kana Siri, ngan ukur dina basa Perancis. Éta sanés masalah tapi masih kuciwa kuring