Ieu sapertos interior interior iPad Air

iPad Air

Deui tina leungeun iFixit sumping salah sahiji momen anu diantosan ku seueur pangguna saatos presentasi produk naon anu diluncurkeun ku Apple anu mikir mésér alat éta. Sareng éta Apple biasana henteu masihan detail RAM atanapi anu sami dina presentasi na sareng dina hal ieu jalma-jalma di iFixit sok ngamutahirkeun urang dina intern nepi ka paling «geeks»Tina tempat éta.

Kami ogé tiasa nyarios yén hiji opini anu diinformasikeun ogé tiasa didapet upami urang ngagaduhan masalah sareng alat-alat na urang kedah ngalereskeunana, kumargi dina ngarobih ieu aranjeunna nawiskeun ka kami sadaya detil komponénna, pabrikna sareng ogé kamungkinan perbaikan bisi kacilakaan.

iPad Air

Layar macét, batréna sakedik sareng RAM 3GB

Éta tiasa disebatkeun yén layar iPhone sareng iPad ningkat dina hartos ngalereskeun, sareng nalika anjeun kedah ngarobihna, panginten langkung gampang ayeuna tibatan sababaraha taun ka pengker dina alat lami. Sagalana jeung sajabana iFixit humandeuar ngeunaan jumlah perekat anu ditambihan kana layar tina iPad Air anyar ieu, sanaos gampang ngalereskeun (sok ku jasa resmi) upami rusak.

Batréna sigana rada ageung sareng gambar panasaran dina tampilan anu ngabeledug justru éta dua aki tina iPad Air 2019 ieu nambihan dua sél 30,8 Wh, anu 0,6 Wh langkung luhur tibatan anu dituduhkeun Apple dina halaman wéb na. Ieu pastina mangrupikeun detil alit pikeun iPad Air anu ngagaduhan otonomi anu saé pisan. Dina sora ti iFixit aranjeunna henteu nyebatkeun kualitasna tapi jelas yén ieu leungiteun uap dibandingkeun iPad sareng opat anu urang gaduh dina kisaran Pro kumargi éta ngan ukur gaduh dua. Dina RAM, aranjeunna mastikeun yén éta ngagaduhan 3 GB, sapertos anu urang tingali dina modél pangleutikna anu diluncurkeun dina waktos anu sareng, mini iPad generasi kalima.

Poin anu aranjeunna skor dina iFixit pikeun iPad Air anyar ieu nyaéta 2 tina 10, kalayan 10 mahluk, sakumaha urang terang, skor anu paling saé upami anjeun kedah ngalereskeun peralatan. Skor anu handap ieu utamina disababkeun ku kanyataan yén kaseueuran komponénna ditempelkeun sareng numutkeun iFixit "teuing terpaku". Batréna kawilang gampang dirobih, éta mangrupikeun médium positip sareng urang tiasa nyarios yén kaseueuran komponén internal modular sahingga langkung gampang dirobah tibatan éta dipasang langsung ka papan. Anjeun gaduh sadayana bagian dina halaman wéb iFixit.

Tulisan anu aya hubunganana:
Mini iPad anu anyar katingali mirip iPad mini 4

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.