Ieu mangrupikeun Apple TV 4K énggal (2021)

Perusahaan Cupertino pasti parantos ngomean produk anu paling matak dina hal bumi anu nyambung, Apple TV. Seueur anu parantos nyarios sababaraha bulan ngeunaan pembaharuan anu Apple TV 4K ieu diperyogikeun, khususna kusabab kabutuhan anu langkung seueur pikeun aplikasi anu beuki nuntut.

Apple henteu kantos nyuhungkeun langkung seueur sareng parantos nampilkeun pembaharuan pisan tina Apple TV 4K kalayan fitur-fitur anyar berkat perangkat keras anu diperbarui. Sanaos sadayana, paningkatan parantos sapinuhna dina paréntah énggal pikeun ngendalikeun éta sareng khususna dina kakuatan kontén interior.

Pikeun mimitian, alat ieu bakal masang prosésor Apple A12 Bionic anyar perusahaan, ningalkeun Apple A10 anu parantos dipasang dina modél samemehna. Aranjeunna henteu nyarioskeun téknologi playback, sabab éta tetep aya dina Dolby Vision sareng 4K, sedengkeun fungsionalitas parantos ditambihan aplikasi Apple TV Remote anu bakal ngamungkinkeun urang ngarobih warna anu dipancarkan pikeun nawiskeun naon anu dipikahoyong ku industri pikeun ditingali paduli setélan lokal tivi urang. Ieu dihargaan pisan, sabab setélan layar pikeun kalolobaan pangguna daun seueur anu dipikahoyong.

Peran utama pikeun Siri Jauh, anu ayeuna parantos nampi parobihan anu bakal nimbulkeun sakedik patarosan ngeunaan hal éta. Kami gaduh kabayang touch di luhur sareng kirang langkung tombol anu sami dijaga. Controller ayeuna gaduh pigura logam anu langkung kentel dibandingkeun Siri Remote sareng tombol Siri bakal ngalih ka sisi kontrollor, kaleungitan seueur lampu sorotan, janten kami ngartos yén Apple mimiti nyerah perang asistén maya na. Apple TV 4K (2021) tiasa disayogikeun dinten Jumaah ieu, 23 April sareng bakal mimiti dikirim dina Méi, pikeun € 189 pikeun vérsi 32GB sareng € 229 kanggo vérsi 64GB.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.