Ieu tiasa janten warna énggal kasus MagSafe pikeun iPhone 12

Warna anyar pikeun kasus iPhone 12 Magsafe

Gosip ngeunaan pengumuman tina salajengna keynote Apple langkung hirup tibatan kantos. Saatos henteu gaduh Maret, analis ayeuna nunjuk ka minggu kadua atanapi katilu April kanggo apel ageung anu aya produk anyar anjeun. Produk ieu bakal janten iPad Pro anyar sareng AirTags anu dipikahoyong. Nanging, sababaraha jam ka pengker aranjeunna parantos bocor warna anyar kasus MagSafe pikeun iPhone 12. Kasus-kasus ieu bakal dikaitkeun sareng koleksi spring di 2021 sareng kamungkinan yén éta bakal dipasihan alat Apple anu énggal dina keynote kamungkinan bulan April.

Mungkin warna anyar pikeun kasus iPhone 12 MagSafe

IPhone 12 nyandak deui téknologi MagSafe. Téknologi ieu diijinkeun ningkatkeun panempatan panutup ngamangpaatkeun magnet anu aranjeunna bawa dina bagian tukang sareng internal alat. Salaku tambahan, alat tiasa ngadeteksi kasus na berinteraksi dina hiji cara atanapi cara anu sanés sareng sistem operasi éta nyalira.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple sacara resmi ngumumkeun WWDC 2021

Ayeuna, kasus MagSafe anu dijual Apple dina tujuh warna anu sanésna ditambihan beureum tina koleksi PRODUK (RED). Numutkeun kana bocor panganyarna anu parantos muncul dina jaringan sosial Cina Weibo, Apple meureun ngaluncurkeun kelir énggal dina koleksi spring 2021. Warna ieu biru ngora, ungu poék, héjo ngora, sareng jeruk. Sadayana dina kisaran warna pastel janten siga nada anu urang tiasa tingali dina usum semi.

Warna ieu sigana ngan ukur sayogi pikeun silikon MagSafe. Nanging, éta raos yén réngsé énggal ogé sumping kana kasus kulit. Ayeuna, kasus kulit MagSafe ieu sayogi dina 5 warna. Urang bakal ningali lamun urang tungtungna ngagaduhan intina dina April sareng upami Apple mutuskeun ngaleupaskeun warna anyar ieu dina kisaran kasus na pikeun iPhone 12.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.