Ieu mangrupikeun blog pidéo munggaran anu kacatet dina 4K kalayan iPhone 6s

Média khusus sareng pangaruh tina bentang téknologi ayeuna nampi sababaraha dinten ka pengker unit ulasan anjeun tina iPhone anyar, supados tiasa diuji sacara tuntas sareng kéngingkeun révisi na dinten sateuacan produk resmi diawalan. Peluncuranana nyaéta Jumaah ieu, sareng dinten ayeuna mangrupikeun dinten anu Apple ngamimitian ngamimitian nunjukkeun eusi anu aya hubunganana sareng iPhone anyar.

Pikeun anu munggaran, Apple parantos nginjeumkeun unit pikeun vlogger populér Casey Neistat, anu ngagaduhan kawéntar sareng pengikut kalayan gancang-gancang berkat blog pidéo sadidinten anu ringan haté, di mana anjeunna nunjukkeun hirupna di New York sareng bagian sanés dunya anu anjeunna ngumbara. Salaku tambahan, sababaraha diantara anjeun bakal wawuh nembé ngaluncurkeun aplikasi Beme, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngabagi klip pidéo leutik ka jalma-jalma ti sadayana penjuru dunya sareng ningali réaksina kana naon anu kami nunjukkeun ka aranjeunna.

Kusabab pangaruh anu dipibanda, anu tina Cupertino Aranjeunna parantos nginjeumkeun anjeunna iPhone 6s kanggo ngarékam salah sahiji pidéo na ngan ukur ukur alat ieu. Sakumaha urang terang, salah sahiji ciri utama iPhone anyar ieu nyaéta yén éta tiasa ngarékam pidéo dina 4K, sareng purist pidéo sapertos Neistat mangrupikeun poko idéal pikeun nyobaan fitur anyar ieu sareng nunjukkeun ka dunya.

Sanaos anjeun parantos nganggo mikropon sareng lensa tambahan pikeun masihan rékaman sudut anu langkung ageung, kualitas kaméra jelas, ngajantenkeun urang ngarepkeun urang tiasa nyobian pilihan rékaman énggal ieu gancang-gancang. Pikeun ayeuna mah, urang kedah wareg sareng nonton pidéo anu diunggah ku anu parantos aya dina panangan aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Js cenahna

    Sareng kumaha kuring tiasa nonton video 4K dina iPhone 6 kuring? Atanapi maenkeun aranjeunna kalayan kualitas 4K dina iPhone?

    1.    mromeroh cenahna

      Anjeun henteu tiasa, pikeun ngaapresiasi 4K anjeun peryogi alat anu maénkeun dina 4K, kuring ngartos yén Macbook Pro retina ngagaduhan fungsi ieu, sajaba ti iMac anu kuring pikir aya sababaraha anu gaduh 5K sareng dugi ka 8K, tapi intina pisan sababaraha telepon gaduh layar kapasitas sapertos kitu, kuring ngartos yén sajauh ieu ngan ukur Xperia Z5 premium anu gaduh kamampuan éta.

  2.   nugget cenahna

    Jiga upami anjeun parantos maju pidéo dugi ka ngahontal dua mojang panas ...

  3.   blueschnauzer cenahna

    Duka anu saé ... nyanggakeun terang sakedik ... IPHONE 6S anu CASEY NEISTAT parantos ngagaleuh dirina sareng artosna ti toko anu sateuacana parantos di jual sateuacanna ngajualan aranjeunna, sareng di luhurna éta biaya anjeunna gaduh harga normal anu ngagaduhan TI Sateuacanna. JEUNG TIASA NU BAYAR ANJEUN APLL, Sanes VIDEO ANJEUN IKLAN ATAWA ETAONAN.

    Sumber: saluran YouTube na nyalira, cenah éta dina salah sahiji Pertanyaan sareng Jawaban terakhir na.

  4.   claudioooo cenahna

    mrd, anjeun sadayana aya di dope ajjajajaa

  5.   claudioooo cenahna

    4k uu naon thrill hahahaha