Ieu waktos anu pangsaéna kanggo mésér saham Apple

Saham Apple

Sababaraha minggu ka pengker kami ngawartosan éta Apple parantos ngabagi saham na kana 7 bagian anu sami, nurunkeun harga per saham tina sakitar $ 660 dugi ka sakitar dollar 90. Tindakan sapertos kitu ogé ngandung hartos kanaékan jumlah saham perusahaan de 861 juta saham ka langkung ti 6 milyar saham. Henteu lami saatos Apple nyandak tindakan ieu, harga saham naék sareng dua dinten sanggeusna nilai unggal saham ngagaduhan momen dimana éta dugi ka 95 dolar. Ayeuna harga per saham 90.91 dolar (sakitar 60 euro dina Nilai tukeur) sareng hargana diperkirakeun naék salami sababaraha bulan ka payun.

Kalayan presentasi tina 6 inci iPhone 4.7 ogé a angkatan anyar iPads jeung kamungkinan teh pembaharuan rentang iPod ogé smartwatch munggaran perusahaan éta langkung ti teu mungkin éta Bagéan Apple kanaékan nilai sacara substansial dina 4-5 bulan ka hareup. Nyatana, upami urang ningali ka tukang, urang tiasa ningali éta karek 3 bulan ka pengker saham Apple kirang tina $ 80 némbak harga na dugi ka 90 dolar ngan ukur akhir Mei kamari. Kalayan ieu diémutan sareng ngemutan harga murah dimana sahamna ayeuna kusabab pisah, langkung sigana harga saham Apple bakal ngaleuwihan 100 dolar dina 5 bulan, ngahasilkeun bunga langkung ti 11% tina unggal bagi.

Sareng leuwih ti Ibukota $ 170 milyar, Apple mangrupikeun salah sahiji perusahaan paling beunghar di planet ayeuna sareng sanaos teu aya anu pasti di pasar saham, kaleresan aya kanyataan yén saham Apple naék harga deui sigana mah usaha anu aman upami anjeun terang lintasan perusahaan.

Sacara pribadi, kuring sanés pialang saham atanapi anu sapertos kitu, kuring nganuhunkeun tetep sareng harga pasar saham sareng kuring nuturkeun lacak Apple sababaraha taun ka pengker dina hal ieu. Kuring nyarankeun konsultasi ka propésional dina hal ieu, tapi numutkeun naon anu dicarioskeun ku kontak pasar kuring, ieu memang waktos anu pangsaéna pikeun mésér saham di perusahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elpaci cenahna

    Ati-ati kana investasi di pasar saham yén teu aya anu ngagaduhan bola kristal ..... Urang kedah tingali yén diskon pasar sareng éta ngagaduhan nilai pikeun nambihan. Awas!

  2.   Sergio Cruz cenahna

    Kumaha sareng dimana ngagaleuh?

  3.   Pepe cenahna

    Anu ngajantenkeun rekomendasi ieu mangrupikeun ahli anu hebat pikeun dunya Apple sareng jalma anu henteu terang kana dunya kauangan, ati-ati sareng rekomendasi tina jenis ieu, langkung ti hiji anu ancur ku visioner sapertos kieu….

  4.   ceremé cenahna

    Kuring parantos ngémutan ideu mésér saham dina apél pikeun waktos anu lami! (Kuring parantos mikirkeun éta ti sateuacan divisi) dimana kuring tiasa mésér sahamna?

    Gracias!

  5.   Racka105 cenahna

    Halo, pikeun anu hoyong mésér saham, di bank anjeun nyalira anjeun tiasa ngalaksanakeunana sareng aranjeunna ngurus sadayana, tangtosna aranjeunna bakal ngeusi batre anjeun pikeun pangropéa akun jaminan (saham) sareng upami ngarobih situs aranjeunna ogé ngecas perséntase, tina sagala cara anu hadé pikeun ngabandingkeun sababaraha pilihan pikeun ningali anu mana anu paling cocog pikeun anjeun. Miharep éta ngabantosan
    salam

  6.   nugget cenahna
  7.   Manuel cenahna

    Anu peryogi ku kuring ditingali… rekomendasi pasar saham dina blog iphone….

    Cobi tingali ... naha anjeun terang naon pangaruh éncér tina pisah?
    Naha anjeun terang kumaha EPS (penghasilan per saham) diencerkeun nalika ngalakukeun jenis aksi ieu?

    Kuring wartosan anjeun ... ayeuna sahamna éncér! Perusahaan tetep sami sareng unjuran laba anu sami, janten ayeuna aya Langkung seueur pamilon dina pasar Apple (dina ekuitas na), anu hartosna yén laba didistribusikeun di antara langkung seueur pamilon, sahingga pikeun némpél langkung aya anu kirang

    Éta henteu langkung mirah! hahahahaha Anjeun ngan ukur gaduh pizza anu sami dibagi kana langkung potongan, janten pikeun nyayogikeun lapar anjeun, anjeun kedah tuang langkung seueur atanapi upami anjeun kedah netepkeun potongan anu anjeun gaduh (kirang kapasitas kanggo nyugemakeun atanapi kirang nguntungkeun).

    Kauntungannana ngan ukur? ayeuna tindakan langkung di jangkauan pasar anu langkung alit, ritel atanapi non-institusional. Tapi perusahaan tetep sami sateuacan pamisah sapertos ayeuna.

  8.   Pepe cenahna

    Mmm saur kuring henteu maca damn

  9.   Manuel cenahna

    Kuring ngadugikeun kalimat tina tulisan…. »Numutkeun naon anu dicarioskeun ku pasar kuring, ieu waktos anu pangsaéna pikeun mésér saham di perusahaan»

    Kontak pasar anu henteu terang éta ...

    1000 saham di € 600 sami sareng 2000 saham di € 300

    Ékuitas masih € 600.000.

    Atanapi naon anu sami nganggo analogi anu sateuacanna, SYARIKATNA SAMA! Upami anjeunna pikaresepeun ayeuna, anjeunna tiheula ogé !!! Ngabagi pizza anu sami persis kana langkung potongan henteu ngajantenkeun langkung ageung atanapi langkung berharga. Éta tetep sami dibagi kana langkung potongan.

    Abdi sieun ku jalma-jalma "kontak pasar" anu masihan rekomendasi sareng henteu aya jalang ...

    Sareng ayeuna pikir ... Naha Apple mutuskeun ngalakukeun pamisah ieu sareng narik investor anu langkung alit kalayan kirang modal?

    Kusabab jalma-jalma ageung henteu yakin ... Sareng éta masihan tuangeun pikeun panginten ... Upami anjeun henteu payu ka jalma-jalma ageung, urang badé moro tukang nguseup, pangecér atanapi jalma anu gaduh modal alit.

    Aya kamana nya! PS: Dua koméntar ieu sanés saran pikeun ngagaleuh atanapi ngical, éta ngan ukur bewara geek anti moro 😉