Ieu warta ngeunaan béta kaopat ios 15 sareng iPadOS 15

Naon anu énggal dina béta kaopat ios 15 sareng iPadOS 15

Warta ieu kajantenan di betas pikeun pangembang sistem operasi Apple anu énggal. Sababaraha jam ka pengker teh béta kaopat tina ios 15, iPadOS 15 sareng sésana sistem. Sanaos catetan rilis resmi pikeun rilis énggal fokus kana ngaoptimalkeun sistem sareng ngalereskeun bug anu dilaporkeun ku pamekar, Fitur énggal ogé kalebet ngeunaan betas sateuacana. dina ieu béta 4 langkung seueur parobahan diwanohkeun kira-kira desain radikal Safari, widget anyar sareng elemen sanésna dikenalkeun dina aplikasi pituin sapertos latar animasi anyar dina aplikasi Cuaca. Kami ngawartosan anjeun warta di handap.

Safari dina iPadOS 15

Naon anu énggal dina béta 4 kanggo pamekar ios 15 sareng iPadOS 15

Kabaruan utama anu aya hubunganana sareng solusi kasalahan anu dicetak ulang ku pamekar tiasa dipendakan dina Halaman web resmi Apple. Dina catetan éta urang tiasa ningali kasalahan anu dikembangkeun dipesen ku API atanapi struktur anu kapangaruhan. Nanging, pangguna anu henteu terang seueur ngeunaan kode atanapi kalepatan sistem langkung difokuskeun dina patén sareng berita anu katingali dina béta kaopat ieu. Urang badé nganalisis anu nembongan dina jam-jam terakhir. Sanaos jelas yén beuki seueur berita bakal kaluar tina sababaraha waktos. Mangrupikeun vérsi anu saé anu kalebet parobihan dina sadaya bidang sistem.

Urang mimitian ku iPadOS 15 anu parantos ngahijikeun fitur-fitur anyar dina Safari saatos robih desain sareng konsép radikal na dina betas pamungkas. Dina béta 4 bar bérés misah ditambih ku pangguna pikeun ningali URL utama di luhur sareng di handapeun, handapeun URL, tab na. Sigana langkung seueur sareng Safari anu tiasa urang tingali dina macOS Monterey. Nanging, Apple parantos sayogi pikeun pangguna dina Setélan kamungkinan balik deui kana tata ruang Safari anu lami ngaganti antara 'kompak' atanapi 'misah' ngarujuk palang navigasi sareng tab.

Safari dina iPhone ogé parantos ngalaman sababaraha parobihan dina béta 4. Tombol bagikeun dirobih ti tempat ka tempat sareng némbongan dina bilah tab, tombol panyegaran disertakeun disisi URL sapertos kitu sareng animasi ogé ditambihan anu ngaminimalkeun tab palang nalika browsing halaman wéb. Akhirna, nalika palang URL diteken sababaraha detik, pilihan pikeun 'Témbongkeun tetengger' nembongan.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple nyebarkeun béta kaopat tina iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 sareng macOS Monterey

Dina aplikasi waktos béta 4 tina ios 15 kalebet latar animasi anyar sapertos anu urang tiasa tingali dina gambar anu judulna tulisan. Hasil tina latar tukang animasi ieu cukup bersih tempo parobihan antar muka anu ios 15 parantos ngalaman di sababaraha aplikasi asli sapertos kieu.

Naon anu énggal dina ios 4 béta 15

Ogé kalebet kamungkinan bagikeun Mode Konsentrasi dimana urang pendak sareng kontak masing-masing. Di sisi anu sanésna, sababaraha desain anu leungit pikeun dibenerkeun tina interface anyar dina ios 15 parantos dirobih, sapertos bagian 'Akun' tina App Store. Hasil ahirna nyaéta babak tina tabel anu ngamungkinkeun konsistén antara sadaya ménu sistem.

Peta anyar anu disebut 'Return to home screen' parantos dilebetkeun kana aplikasi Shortcuts. Kalayan anjeun tiasa maénkeun kalayan jalan pintas anu béda anu parantos didamel atanapi sareng anu bakal didamel ti ayeuna. Akhirna, éta parantos dikenalkeun ukuran énggal pikeun widget aplikasi Podcasts dina iPadOS 15.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.