iFile ayeuna cocog sareng ios 8 sareng iPhone 6 (Cydia)

iFile

Ayeuna éta jailbreak pikeun ios 8 ayeuna sayogi hatur nuhun ka Pangu, teh file manager iFile Éta parantos diadaptasi kana versi anyar sistem operasi mobile Apple sareng ogé ngadukung resolusi layar tina iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus.

Sakumaha biasana, iFile tiasa diunduh gratis via Cydia. Sakali kami dipasang dina iPhone atanapi iPad kami, iFile bakal masihan kami pangatur file anu otentik, tiasa ngakses polder anu béda dina komputer, ningali ijin sareng pasipatan unggal file, unzip file, masang file .deb sacara manual sareng langkung gampang, jsb.

Anjeun parantos terang yén Apple ketat pisan dina hal ieu sareng henteu pernah ngijinkeun file manager leres dina iPhone atanapi iPad. Aya aplikasi di App Store anu nuduhkeun salaku pangurus file palsu anu nyiptakeun struktur internalna nyalira, tapi kamungkinanana masih terbatas ku aturan anu ditetepkeun ku Apple.

iCloud Girang éta ogé ngajangjikeun janten manajer file anu palsu kalayan kamampuan sinkronisasi otomatis antara komputer. Layanan Apple ieu khususna dirancang pikeun dokumén, gambar sareng aplikasi khusus, tapi sanaos kitu, urang tiasa nyimpen sadaya jinis file. Masih, iCloud Drive ngagaduhan watesan sareng henteu ngijinkeun urang ngalih sakumaha urang nyungkeun struktur polder ios 8.

Upami anjeun parantos mésér iFile kapungkur, pembaruan énggal bakal gratis. Upami anjeun pangguna anyar sareng anjeun pikaresepeun pikeun gaduh file manager anu nyata dina iPhone atanapi iPad anjeun, anjeun tiasa ngaunduh gratis di Cydia sareng nikmati masa uji coba saatosna, anjeun kedah mayar dollar 3,99.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   telsatlanz cenahna

    Abdi masih nabrak, ampir teu aya béntenna panjara

  2.   flcantonium cenahna

    éta tiasa dianggo tanpa masalah, tapi henteu mikawanoh vérsi anu kadaptar, urang kedah ngantosan.

  3.   David cenahna

    Éta tiasa dianggo pikeun kuring, hiji-hijina masalahna nyaéta kuring henteu ningali jalur aplikasi sakumaha anu kuring tingali sateuacanna. Naha aya anu terang dimana aranjeunna?

    1.    Alberto cenahna

      Anjeun angkat ka bumi sareng muka wadah / data / aplikasi, aranjeunna tetep kedah dilakukeun supados leres katingalina sapertos versi IOS7, kumargi dina setting bahkan sanaos milih ningali nami aplikasi éta henteu ningali nami panjang nomer sareng hurup anu henteu ngabantosan pikeun ngaidentipikasi aplikasi anu gancang anu urang hoyong kenalkeun.

  4.   Ren cenahna

    éta bakal muka sareng nutup éta henteu lebet dina iphone 6, ogé sahenteuna dina milik éta henteu jalan

  5.   Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

    Anjeun tiasa nunjukkeun mana vérsi anu pangénggalna, kumargi anu muncul dina repo BigBoss nunjukkeun yén éta henteu cocog sareng ios 8.1

    1.    Bapa Alonso cenahna

      2.1.0-1 jalan! sumber apt.178.com

  6.   malyphelps cenahna

    ayeuna henteu terang pendrives anu disambungkeun via adaptor usb sareng folder aplikasi henteu némbongan, kuring berhasil mendakanana tapi sakumaha anu kasebut di luhur, nami-nami aplikasi henteu katingali. hal anu sarua kajadian?

  7.   Jessica cenahna

    Halo, iPhone kuring henteu ngijinkeun kuring pikeun ngaunduh pembaruan os 6.0 sakumaha anu kuring lakukeun tanpa éta, nm hayu diunduh aplikasi