iFixit ngarecah iPhone 7 Plus sareng ngungkabkeun rasiah na

ifixit-iphone-7-4

Mangrupikeun salah sahiji momen anu paling diantisipasi nalika iPhone anyar diluncurkeun: iFixit teardown. Halaman wéb anu dipikaterang sok jaga pikeun ngabongkar terminal Apple kanggo nyaritakeun rahasia internalna, bahan-bahan anu parantos dianggo Apple sareng alesan pikeun sababaraha parobihan anu dugi ka éta teu tiasa dijelaskeun. Ayeuna giliran iPhone 7 Plus, modél 5,5 inci, sareng ngungkabkeun pedalaman anu seueur robihna dibandingkeun sareng model samemehna. Batré, motor haptic, kaméra ... seueur unsur nyaéta anu parantos robih sareng kami bakal nyaritakeun ngeunaan ieu di handap.

ifixit-iphone-7-3

iFixit nétélakeun yén prosés motong mirip pisan sareng modél sateuacana, kalayan sekrup klasik "Pentalobe", tapi anu matak panasaran, éta nunjukkeun yén sakali sekrup dicabut, payuneun iPhone 7 Plus misah ka gigir, janten benten sareng naon anu kajantenan dina modél samemehna, panginten kusabab tahan cai anyar smartphone anyar ieu. Naon anu lumangsung dina jack headphone? Nya, panyabutan kontroversial konektor klasik pikeun headphone urang salami hirup parantos nyéépkeun mesin haptic iPhone 7, komponén leutik éta anu ngajadikeun geter iPhone béda sareng anu konvensional sareng éta ogé bakal masihan kami sensasi tina ngaklik nalika mencét tombol ngamimitian nalika leres-leres henteu aya gerakan. Ieu panginten mangrupikeun salah sahiji alesan panyabutan jack headphone, sanaos kanyataanna ogé aya palastik pelindung di tempat éta nunjukkeun résistansi cai, salaku alesan sanés anu paling penting. Sapotong palastik ngalaksanakeun sora, sigana bakal nyandak kana mikropon atanapi nyandak tina motor haptic.

ifixit-iphone-7-2

Salah sahiji data anu paling dipikaresep ku pangguna iPhone nyaéta batréna alat anyar. Apple ngumumkeun kami dina Keynote na umur batre dugi ka 1 jam langkung lami dina iPhone 7 Plus dibandingkeun sareng iPhone 6s Plus. Ieu bakal kusabab sabagéan ageung kanyataan yén batréna terminal anyar ngagaduhan kapasitas langkung ageung tibatan modél sateuacana, khususna 2915mAh dibandingkeun sareng 2750mAh tina 6s Plus. Tetep katingal kumaha batréna ieu dina panggunaan sadidinten sareng upami tambahan 60 menit anu Apple janjikeun nyata. Kaméra dobel, tanpa diragukeun kabagjaan hébat iPhone 7 Plus sareng éta ogé ngabédakeunana tina modél 4,5 inci, parantos dijantenkeun pujian ku iFixit, mastikeun yén "éta ampir ngajadikeun tonjolan kaméra hargana" anu urang émut ngajantenkeun bagian tukang iPhone henteu rata pisan. Dina modél ieu, proyéksi éta kahontal ku struktur aluminium iPhone sorangan, ogé pikeun ngahontal résistansi cai.

ifixit-iphone-7-1

iFixit negeskeun 3GB Samsung LPDDR4 RAM, sareng konektor Kilat anu langkung saé diwangun tibatan anu sateuacanna, kalayan insulasi anu sanggup tahan dugi ka 50m cai, hal anu langkung luhur tibatan naon anu Apple mimiti mastikeun yén éta ngan ukur 1 méter. Aya langkung seueur buktos dimana-mana pikeun tahan cai, kalayan potongan karét salaku insulasi dina seueur komponén, sapertos baki nanoSIM. Spéker payun ogé robih, sabab ayeuna gaduh misi dobel: ngawula salaku spéker kanggo nelepon sareng spéker kanggo ngupingkeun musik atanapi file multimédia sanésna gigireun anu lokasina di handapeun sahingga ngahontal pikeun pertama kalina yén iPhone ngagaduhan sora stereo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marco cenahna

    Mudah-mudahan henteu rapuh sapertos sadayana, saur kuring seueur pisan ngajual bagian, sapertos tampilan, sentuhan sareng sajabina Sareng upami aranjeunna pecah, cai pasti bakal lebet ...