iFixit ngabongkar Apple Watch Series 6 énggal

Sakali deui tim iFixit nyandak sakumpulan alat sareng damel sareng Apple smart watch anyar, Apple Watch Series 6. Mimiti urang tiasa mastikeun yén skor pikeun perbaikan alat ieu kirang, 6 tina 10, janten bakal hésé pikeun urang pikeun ngalereskeunana bisi rusak najan leres yén layar sareng batréna tiasa diaksés kanggo perbaikan.

Apple nambihan mesin Taptic anu rada ageung dina jam tangan ieu janten urang bakal aya bewara langkung seueurÉta ogé nambihan batré anu langkung ageung anu, panasaranna, ngeusi langkung gancang tibatan modél samemehna, Seri 5. Urang tiasa nyarios yén sungut na ningkatkeun jam dina sababaraha aspék sareng jelasna jam anu ningkat.

Las sareng lem deui protagonis

Di iFixit aranjeunna parantos terang jenis rakitan ieu dina alat-alat Apple sareng éta beuki umum yén alat-alat tina perusahaan Cupertino moal tiasa atanapi rumit pikeun diropea ku jumlah komponén anu dilas sareng bagian-bagéan anu ditempelkeun sanés sareng dina hal ieu anu sigana jelas nyaéta yén aranjeunna teras-terasan nganggo jinis panyetelan ieu.

Di sisi séjén éta pamutahiran batré, éta langkung ipis tibatan vérsi sateuacana sareng anu paling luhur Taptic Engine énggal parantos ngareuwaskeun tim iFixit pikeun padamelan anu saé dilakukeun ku rohangan alit anu dipibanda. Anjeun bakal mendakan ngarecahna lengkep énggal ieu kalayan langkung rinci dina halaman wéb iFixit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.