IKEA pikeun ngajual méja sareng lampu nganggo carjer nirkabel internal

Méja ngecas nirkabel

IKEA Éta dipikaterang di dunya pikeun jati kualitas luhur sareng harga murah, pikeun ratusan rébu aksesori anu dijualna pikeun bumi, sareng ogé naha henteu nyarios éta pikeun tuangeunana, sakapeung rada aneh, tapi dina seuseueurna kasempetan éta lumayan ngeunah. Salaku tambahan sareng sababaraha dinten éta ogé parantos terkenal di dunya téknologi sareng parantos mutuskeun pikeun ngamimitian pamasaran jati béda anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngecas nirkabel gadget urang.

Khususna, pabrikan Swédia bakal ngamimitian masarkeun méja sareng lampu anu bakal ngasupan charger nirkabel, data tina sistem Qi, anu pang populerna di antara sadayana anu aya, sareng anu bakal ngamungkinkeun urang ngeusi ulang, contona, smartphone urang dina nyaman pisan jalan.

Sakumaha urang tiasa tingali dina gambar dina tulisan ieu, anu parantos diterbitkeun ku IKEA, perabotanna bakal ngagaduhan daérah dimana urang tiasa nempatkeun alat-alat urang sahingga mimiti dieusi sacara nirkabel.

Kanggo samentawis, enya, tong lumpat ka IKEA anu pang caketna kanggo mésér salah sahiji parabot ieu, sabab éta henteu acan aya. Naon deui Éta ngan ukur tiasa dipésér dina minggu mimiti hirupna di tempat anu bénten perusahaan anu di Inggris sareng Amérika Serikat.. Kami henteu ngagaduhan data tanggal anjeun pikeun kamungkinan datangna di nagara sanés, tapi tong ragu yén pas kami terang aranjeunna kami bakal nyebarkeunana.

Lampu kalayan ngecas nirkabel

Harga jati anyar sareng aneh ieu sakitar euro 40, sanaos éta bakal béda-béda sakedik tina lampu atanapi méja.

Akhirna, tong hariwang upami anjeun resep jati sareng smartphone anjeun henteu dilengkepan ku pangisian daya nirkabel, sabab sadayana bakal gaduh kabel USB pikeun anjeun ngeusi batre alat anjeun ku metoda anu paling tradisional.

Naha anjeun bakal mésér salah sahiji furnitur ieu pas sayogi di IKEA anu caket anjeun?.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.