IKEA STARKVIND, méja sareng pembersih hawa cocog sareng HomeKit

Kami nguji pembersih hawa IKEA STARKVIND, anu Nyamar salaku méja samping, éta bakal ningkatkeun kualitas hawa di kamar anjeun, kalayan operasi manual sareng integrasi sareng platform otomatisasi bumi Apple., HomeKit.

Teu perlu ngajelaskeun teuing naha éta bisa jadi istiméwa ngagunakeun purifiers hawa di imah, masalahna nyaeta lamun urang hayang aranjeunna éféktif dina kamar badag kayaning ruang tamu, aranjeunna alat gede pisan nu dina loba kasus urang ngalakukeun. teu terang dimana nempatkeun. IKEA parantos mendakan solusi anu sampurna, sareng leres kami geus katempo kumaha éta «nyamur» speaker tina lampu, gambar atawa rak buku, Ayeuna ngagunakeun sapotong jati sakumaha fungsi sarta diperlukeun salaku méja samping pikeun nempatkeun hiji nyucikeun hawa STARKVIND.

Majelis

Sapertos produk IKEA, éta peryogi assembling, tapi ulah hariwang yén unit utama parantos dirakit, janten sadayana anu kedah urang laksanakeun nyaéta nempatkeun opat suku sareng papan luhur. Ieu salah sahiji potongan jati pangbasajanna pikeun ngumpul ti IKEA, sarta ngan butuh sababaraha menit. IKEA parantos ngurus sababaraha detil penting, sapertos penjaga embe dina salah sahiji suku supados kabelna teu tiasa katingali. (nempatkeun leg nu gigireun stop kontak kakuatan purifier urang) sarta spasi pikeun nyimpen kaleuwihan ari na unit kakuatan. Sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun ngarakit kalebet, anjeun henteu peryogi alat tambahan.

perbawa

Pemurni hawa STARKVIND gaduh detektor partikel PM2.5 anu ngamungkinkeun anjeun ngukur kualitas hawa di rohangan. Partikel PM2.5 sareng anu ditunda dina hawa sareng gaduh a ukuran sarua atawa kurang ti 2,5 microns, ukuran pisan leutik nu boga kapasitas gede pikeun nembus awak urang ngaliwatan saluran pernapasan. sarta aranjeunna gaduh épék detrimental on kaséhatan urang. Ku alatan éta, aranjeunna mangrupikeun indikator anu saé pikeun terang kualitas hawa anu urang hirup, komo deui di bumi urang, dimana urang nyéépkeun sababaraha jam dina ahir poé.

sensor ieu digabungkeun jeung saringan HEPA pikeun partikel anu kalebet dina kotak, sareng kami gaduh pilihan pikeun nambihan saringan karbon pikeun gas, anu opsional. sarta kami ogé bisa meuli di IKEA. Kalayan unsur-unsur ieu, nyucikeun disarankeun pikeun nutupan kamar dugi ka 20 méter pasagi, ukuran anu langkung ageung hartosna peryogi langkung seueur waktos pikeun ngabersihan hawa, tapi urang ogé tiasa nambihan langkung seueur pembersih pikeun ngahontal daérah anu langkung ageung. Ngagantian saringan bakal gumantung kana pamakean anu dipasihkeun sareng kualitas hawa di rohangan, tapi IKEA nyarankeun ngalakukeunana unggal 6 bulan. Saringan partikel hargana € 9 sareng saringan gas dina € 16

Kontrol tiasa dilakukeun sacara manual sacara manual berkat kenop rotary anu aya di payun. Urang bisa nempatkeun eta dina modeu otomatis, ku kituna speed otomatis nyaluyukeun kana kualitas hawa, anu ogé posisi dimana kami nyarankeun yén éta disimpen. Upami urang hoyong nempatkeun éta dina modeu manual, urang gaduh sababaraha kagancangan anu tiasa urang saluyukeun ku cara ngaktipkeun kenop. Ngahurungkeun sareng mareuman dilakukeun ku mencét kenop, sareng upami urang tetep dipencet urang tiasa ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun konci anak.

Ngeunaan karakteristik jati, éta sayogi dina ieu warna bodas-ek, sarta dina warna ek-hideung poék sejen ku kituna anjeun bisa milih kombinasi nu pangalusna cocog kamar anjeun. Hargana sami pikeun salah sahiji tina dua modél: € 149. Kuring ngan sono yén éta ngawengku hiji layar informasi dina hareup uninga kualitas hawa, atawa sababaraha LED berwarna gagal éta.

Aplikasi mobile sareng HomeKit

Upami urang hoyong nambihan panyaring IKEA STARKVIND kana telepon sélulér urang, urang peryogi aplikasi IKEA Home Smart (link) tapi ogé tambahkeun sasak TRADFRI, anu sarua dipaké pikeun nyambungkeun lampu pinter ti produsén Swedia. Konfigurasi sasak saderhana pisan, sareng anjeun tiasa ningali éta dina pidéo saluran kami dimana kami nganalisis lampu pinter IKEA.

Tulisan anu aya hubunganana:
Nguji IKEA HomeKit ku lampu Tradfri

Nambahkeun purifier ka smartphone urang bakal ngidinan urang pikeun ngadalikeun eta, jeung kontrol sarua yén kenop rotary nu urang dijelaskeun saméméh nawarkeun kami. Éta mangrupikeun prosedur anu saderhana pisan anu ngan ukur peryogi sababaraha menit sareng uih deui bakal nawiskeun urang seueur kauntungan dibandingkeun ngan ukur nganggo kontrol manual. Salaku conto parentah uninga iraha bade ngarobah saringan tina nyucikeun, sarta luhureun sakabeh integrasi sareng HomeKit.

Pikeun nyucikeun di HomEKit henteu kedah sono naon waé jinis kode QR atanapi naon waé, pas kami parantos nambihan kana sasak TRADFRI éta bakal muncul dina aplikasi Imah urang, kalayan sagala pilihan anu tos aya. Urang tiasa ngontrol purifier, laju operasina, sareng ogé terang kualitas hawa, sabab kami sabenerna bakal nambahan dua alat: nyucikeun jeung sensor kualitas hawa. Urang tiasa nambihan panyaring kana otomatisasi urang, atanapi nutup anu énggal, nganggo lingkungan sareng nganggo Siri pikeun ngontrolana tina iPhone, Apple Watch atanapi HomePod urang.

Pendapat editor

Pembersih hawa STARKVIND ngagabungkeun pungsionalitas méja samping sareng pembersih hawa dina unsur tunggal, ngahemat rohangan bari nambihan unsur hiasan ka kamar urang. Kalayan rakitan anu saderhana pisan, operasi otomatis anu praktis transparan pikeun pangguna sareng kamungkinan anu ageung anu ditawarkeun ku integrasi sareng platform automation bumi sapertos HomeKit, éta mangrupikeun salah sahiji pembersih hawa anu paling disarankeun pikeun operasi, desain sareng harga. Éta tiasa dipésér pikeun € 149 di IKEA (link)

STARKVIND
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
149
  • 80%

  • STARKVIND
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Desain modern sareng fungsional
  • Operasi saderhana
  • Integrasi sareng HomeKit
  • Suku cadang murah

Kontra

  • TRADFRI sasak diperlukeun pikeun HomeKit
  • Teu aya inpormasi inpormasi dina alat

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.