Iklan anu "ditembangkeun" kanggo iPad Pro dimana Apple nunjukkeun potensina

iPad Pro 2021

Kami yakin yén langkung ti salah sahiji anu aya masih nganggap yén iPad Pro diluncurkeun taun ayeuna teu gaduh sababaraha perangkat lunak janten yén iPad Pro anu leres-leres tiasa ngagentos Mac. Dina pengertian ieu aya perbedaan antara pangguna sareng éta seueur anu percaya yén ieu iPad Pro sareng M1 cekap pikeun ngalaksanakeun sadaya padamelan anjeun, anu sanésna sabalikna teraskeun mikir yén nambihan perangkat lunak anu langkung kuat pikeun iPad Pro ieu bakal janten konci pikeun kasuksesan aranjeunna..

Komputer salajengna sanés komputer

Janten anu biasa, iPad Pro anu anyar mangrupikeun sato galak sajati tina segi kakuatan, maka perlu terang kumaha meres sadaya kakuatan éta sareng ngagaduhan alat anu cekap pikeun ngalaksanakeunana. Apple tetep ngiklankeun komputer ieu salaku komputer anjeun anu salajengna sareng waktos ieu anjeunna nyarioskeun deui ku tempat musik sakedik langkung ti menit di mana anjeunna nunjukkeun jalan ningali iPad Pro:

Éta leres pisan yén gaduh iPad Pro ngajantenkeun saderhana naon anu anjeun tiasa gaduh dina méja damel anjeun, éta tiasa dianggo ngan saukur di luar kantor sareng konéktipitasna nirkabel sacara praktis sareng Magic Keyboard, kontrol permainan atanapi Apple Pencil anu spektakuler, tapi tangtosna sadayana ieu henteu ngahiji dina iPad Pro anjeun kedah mésér nyalira.

Sakumaha urang parantos nyarioskeun dina kasempetan-acara sateuacana, iPad Pro tanpa Magic Keyboard, Apple Pencil atanapi kontrol pikeun maénkeun "kaleungitan seueur" dibandingkeun sareng MacBook Pro kalayan M1 harga anu sami, panginten kecap na moal éléh, éta nyaéta lirén pikeun leres pisan mirip komputer sapertos Apple hoyong urang ningali ku iklan ieu sareng anu sanés. Tanpa ragu, iPad Pro mangrupikeun tim anu spektakuler dina unggal jalan sareng kami henteu tiasa ngalakukeun nanaon lian ti ngan nyarankeun pameseran anjeun, tapi anjeun kedah tumut-tumut kana panggunaan anu anjeun badé masihan iPad ieu sareng jelas ngeunaan naon anu anjeun pikahoyong kusabab aya sababaraha kali MacBook Pro ogé tiasa pikaresepeun. pikeun meunang hiji.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ignacio cenahna

    Kuring teu pati ngarti pisan hype ku kakuatan Ipad pro anyar. Kuring kantos gaduh Ipad pro anu munggaran sareng ayeuna anu ti taun 2020 sareng anu leresna kuring tiasa ngalakukeun anu sami sareng kuring henteu ngartos yén seueur "kakuatan" anu diperyogikeun. Kuring ngabayangkeun yén pikeun gim generasi salajengna, panginten upami diperyogikeun langkung seueur kakuatan, tapi kuring henteu resep pertandingan di Ipad sareng konsol (anjeun moal tiasa ngagentos keyboard sareng mouse di buruan)
    Kunaon teuing kakuatan ???
    Abdi resep iPad Pro kuring sareng henteu nganggo laptop lami deui, tapi pikeun sababaraha hal, iPad henteu tiasa ngagentos komputer