Pengumuman munggaran édisi Apple Watch Hermès ayeuna sayogi

apal-nonton-hermes

Henteu lami saatos presentasi resmi dina 7 Séptémber iPhone sareng Apple Watch énggal, perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos ngaluncurkeun mesin komersil sareng parantos ngamimitian ngaluncurkeun pengumuman alat anyar éta. James Corden ngaresmikeun iklan musim ieu ngamajukeun Apple Music, dina sababaraha dinten dua iklan anyar diterbitkeun aya hubunganana sareng kamungkinan kaméra iPhone 7 Plus. Ayeuna giliran Apple Watch. Upami sababaraha dinten ka pengker kuring ngaluncurkeun iklan nunjukkeun fitur-fitur anyar Apple Watch Series (GPS sareng tahan cai) ayeuna giliran Apple Watch Hermès Edition, édisi anu nganteurkeun kami tali anyar sacara éksklusif sareng alat ieu, tali anu henteu dijual sacara mandiri saat ieu.

Pengumuman anyar ieu nunjukkeun urang seueur jinis tali anu sayogi dina segel Hermès. Sapertos kaseueuran pidéo anu Apple Watch mangrupikeun protagonis, iklan ieu nunjukkeun urang gancang sareng optimis, Museurkeun kana rupa-rupa kaayaan anu béda-béda dina tali. Hermès tiasa dianggo.

Dina iklanna kelir jeruk ngadominasi, khas mérek jam tangan Swiss. Modél anyar ieu ayeuna sayogi dijual, saminggu saatos diluncurkeunana Apple Watch Series 2. Model Apple Watch Series 2 dina handapeun Hermes nawiskeun kami jam tangan éksklusif anu ngagambarkeun jam telepon jam tangan perusahaan ieu.

Édisi Apple Watch Hermès sayogi dina tujuh desain anu béda: Tali Panempatan Wisata Tunggal, tilu nganggo tali Wisata Tunggal, dua nganggo tali Wisata Dobel sareng hiji nganggo tali Ganda Gesper. Henteu sadayana tali ieu sayogi dina 38 sareng 42 milimeter, sareng harga na bénten-bénten antawis 1.369 sareng 1.769 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.