Apple Debut Oscars Ad Dirékam Kalayan iPad Air 2 Sareng Dicarioskeun Ku Scorsese

https://www.youtube.com/watch?v=-LVf4wA9qX4

Hiji deui acara sareng hiji deui pengumuman. Apple henteu hoyong sono kasempetan pikeun hadir dina cara anu tangtu nalika gala Oscars anu bakal lumangsung wengi ayeuna. Sababaraha jam saatos sadayana pokus perhatian dina tTeater Los Angeles Dolby, perusahaan apel parantos ngaluarkeun iklan énggal kalayan téma saluyu pisan sareng kasempetan anu bakal dialaman wengi ayeuna di pesta pilem anu hébat.

Iklan éta, anu parantos dicatet sacara lengkep sareng a iPad Air 2, anu diriwayatkeun ku Martin Scorsese, hiji sora pisan dibéré tanggal numana iklan tipi ieu dileupaskeun. Salila pidéo éta urang tiasa ningali kumaha rupa-rupa murid ti Tisch School of the Arts didedikasikan pikeun nyiptakeun eusi audiovisual sareng tablet perusahaan.

Tapi naha pilihan iPad leres-leres pikasieuneun? Sababaraha minggu ka pengker kami tiasa ningali hasil kauangan Apple pikeun kuartal kahiji taun, anu nunjukkeun data anu rada pikahariwangeun ngeunaan iPads. Sakumaha anu urang tingali, penjualan alat-alat ieu aranjeunna parantos turun sacara signifikan dibandingkeun sareng période anu sami dina taun saméméhna, pikeun kapentingan iPhones anyar.

Hal ieu ngajantenkeun urang mikir yén, saluareun iPad ngaladénan ngadamel kontén anu ditayangkeun dina pidéo, Apple hoyong masihan pendekatan ieu tepat pikeun negeskeun deui ayana iPad di pasar sareng nampilkeunana salaku produk anu kedah tetep diperhatoskeun sareng, saliwatan, naekeun penjualanna.

Salian ti dirékam sareng iPad Air 2, iklanna ogé parantos diédit di jerona, anu aplikasi na parantos dianggo GarageBand, VideoGrade, sareng Final Draft.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.