New iMac, iPad Pro, sareng New Apple TV Peluncuran 21 Méi

Dina Keynote pamungkas dina tanggal 20 April, Apple nampilkeun kami produk anyar: AirTags anu ditunggu-tunggu, iPhone 12 anyar dina ungu, anu énggal Apple TV 4Kanu anyar iPad Pro kalayan prosésor M1, sareng héran iMac anyar kalayan prosesor M1. Maka Apple ngabaru bagian ageung tina katalog na pikeun adaptasi sareng jaman-jaman énggal. Sareng aranjeunna kéngingkeun ... Dinten ieu mangrupikeun dinten AirTags sareng iPhone 12 ungu énggal, kami naroskeun ngeunaan éta di Apple Store sareng aranjeunna ngarusak rékor. Dinten ayeuna mangrupikeun dinten pikeun nyayogikeun produk anu sanés sareng urang parantos terang ti dinten éta bakal janten Sayogi: 21 Méi payun. Terus baca yén kami masihan anjeun sadayana rinci ngeunaan peluncuran ieu iPad Pro M1, iMac M1, sareng Apple TV 4K anu diarepkeun.

Sareng mangrupikeun salah sahiji hal anu parantos dicarioskeun ku aranjeunna ayeuna di Apple Store nalika kami angkat pikeun ngumpulkeun AirTags anu munggaran nyaéta seueur jalma parantos sumping ka toko anu naroskeun ngeunaan peluncuran produk ieu. Jelas aranjeunna henteu ngagaduhanana di ditu sareng éta ngalangkungan Apple Store Online dimana urang tiasa ngahemat aranjeunna. Peluncuran sakumaha anu urang sebatkeun bakal 21 Méi salajengna, dinten di mana urang tiasa sumping ka Apple Store kanggo ningal aranjeunna, leres, émut yén anjeun panginten tiasa aya larangan anu lebet sanaos aranjeunna pasti ngagaduhan unit anu dijual di lebetna.

Upami anjeun ngajantenkeun reservasi online, waktos pangiriman (dina waktos nyerat tulisan ieu) éta rada bédaSababaraha produk sapertos iPad Pro M1 énggal ayeuna dikintunkeun dina Juni, sedengkeun anu sanés sapertos Apple TV 4K énggal masih gaduh tanggal kiriman 21 Méi. Kalayan tanggal ieu urang tiasa ningali paménta pikeun produk ieu ... Aya kahoyong iPad Pro, sareng M1 bakal janten konci dina perobihan, tapi sakedik kahoyong pikeun Apple TV4K, atanapi sahenteuna Apple TV ieu anu aranjeunna tunjukkeun ka kami ... Urang bakal ningali kumaha waktos ngantosan ningkat, upami anjeun mikiran kéngingkeun salah sahiji produk énggal ieu, tong reureuh kusabab éta pasti waktosna ngarobih sareng gaduhna gancang-gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.