iMazing: alternatif anu pangsaéna pikeun iTunes

imazing-1

iTunes ngamungkinkeun urang ngatur sadaya eusi dina iPhone, iPad sareng iPod Touch urang urang henteu kedah aplikasi sanés kanggo ngatur alat kami. Masalah anu anjeun gaduh nyaéta nyobian ngalakukeun seueur hal sareng hoyong ngatur seueur inpormasi sering masihan perasaan kaleuleuwihan sareng éta henteu jalan sakumaha kuduna.

iTunes pikeun Mac tiasa dianggo saé tapi upami urang nyarioskeun vérsi pikeun Windows, hal-hal bakal robih sareng sakedik. Dinten aranjeunna ngaoptimalkeunana supados operasina langkung cairan, sigana urang moal kedah nganggo jinis aplikasi ieu. Dinten ieu kami badé nyarioskeun perkawis iMazing (sateuacana katelah DiskAid), anu gampang dianggo na ngajantenkeun alat anu sampurna pikeun ngatur iDevices urang.

Antarmuka operasi éta moal tiasa saderhana. Pas urang nyambungkeun alat urang, nami alat bakal ditingalikeun sareng sadaya bagian utama anu tiasa urang akses pikeun nyalin kana alat anu sanés, atanapi ngadamel salinan cadangan: aplikasi, gulungan, poto, musik, pidéo, pesen, kontak, catetan sareng sistem file.

Ku cara kieu, upami urang hoyong nyalin eusi antara alat, urang tiasa ngalakukeun éta langsung ku nyambungkeun duanana sareng nyéred eusi na ti hiji ka anu sanés. Langkung raoseun tibatan iTunes, dimana anjeun kedah ngadamel cadangan heula pikeun ngahanca engké dina alat énggal, anu disertakeun teraskeun ngagaduhan poténsi gangguan ti hiji alat ka alat anu sanés.

Ayeuna iPad kami salawasna nyarankeun mulangkeun ti mimiti (tanpa ngamuat cadangan sateuacana) nalika iDevice kami henteu jalan sakumaha mistina. Kalayan iMazing urang tiasa nyalin inpormasi anu dipikahoyong: kontak, pesen, pidéo, catetan ... tanpa kedah malikkeun cadangan. Pikeun ngalakukeun ieu, urang ngan ukur kedah ngadamel salinan cadangan sateuacanna sareng ngaksésna pikeun kéngingkeun data anu urang hoyong salin dina alat anu nembé disimpen.

aplikasi

imazing-3

Dina bagian ieu urang tiasa ngatur sadaya aplikasi yén kami parantos dipasang dina iDevices kami, salinkeun kana komputer urang pikeun nyimpen cadangan atanapi masang aplikasi anu parantos kami simpen dina Mac atanapi PC kami.

Reel / Poto

Kadua bagian ngamungkinkeun urang simpen sareng tingali sadaya gambar sareng video yén urang ngagaduhan dina alat kami sareng ngékspor ka Mac atanapi PC urang pikeun nyimpen cadangan.

musik

Dina bagian ieu, urang tiasa ngatur sadaya musik, pilem, serial TV, video musik, podcast, buku audio sareng kuring kalebet iTunes U. Upami urang hoyong nambihan kontén urang ngan ukur kedah nyeret tina komputer urang dugi ka aplikasi.

video

imazing-2

Numutkeun kuring, bagian anu diduplikasi sanaos kanyataanna Apple teras-terasan teu tiasa ngajelaskeun, kumargi bagian ieu nunjukkeun kontén anu sami sapertos dina Musik, tapi ngan ukur ngarujuk kana pidéo, janten pilem, serial TV atanapi pidéo musik. Pikeun tambahkeun file video urang ngan ukur kedah nyeret ti lokasi na ka bagian ieu.

Seratan

Éta nunjukkeun kami sadaya pesen anu kami kirimkeun tina alat. Urang tiasa ngekspor ka PDF, kana téks biasa anu parantos kabentuk CSV komo ngekspor sadaya file media anu napel

kontak

Tina bagian ieu urang tiasa ékspor sadaya kontak kami dina format VCard atanapi CSV. Éta ogé ngamungkinkeun kami ngimpor dina format anu sami pikeun ngamutahirkeun daptar kontak kami.

catetan

Bagéan ieu ngamungkinkeun urang atur sadaya catetan antara alat anu sanés anu urang gaduh, tapi urang nganggo iCloud.

Sistem file

imazing-4

Tina sistem file urang tiasa aksés folder utama tina alat kami sapertos: Aplikasi, Dokumén sareng Média pikeun ngatur inpormasi sakumaha urang tiasa laksanakeun tina bagianna masing-masing.

imazing-5

Kalayan iMazing urang henteu ngan ukur tiasa ngaaksés eusi iDevice urang, tapi ogé ngamungkinkeun kami ngaksés sadaya file anu dipibanda disimpen dina akun iCloud kami, tiasa mupus, nyalin kana Mac atanapi ka alat anu sanés ...

Dina Cadangan, urang bakal mendakan cadangan anu béda anu urang lakukeun tina sadaya alat anu urang sambungkeun kana aplikasi, dimana tanggal salinan terakhir, versi ios alat, ukuran salinanna ditingalikeun ... Ti dieu urang tiasa ngakses eusi cadangan kami pikeun parios eusina.

Aplikasi lengkep pikeun ngatur eusi alat kami anu tiasa kami unduh tina ramatloka resmi tina produk.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   jimmyimac cenahna

    Saatos ngamimitian x harga 30 $ x hal anu sami anu tiasa anjeun laksanakeun kalayan iTunes gratis.

    1.    louis padilla cenahna

      Henteu sami ... Jauh ti éta. Mangrupikeun penjelajah file anu ogé ngamungkinkeun anjeun nimba data anu henteu ditingalkeun ku iTunes dimana-mana.

      1.    Fran cenahna

        Nya, sapertos iTools atanapi iFunbox sareng ieu gratis ... sareng upami anjeun pikahoyong pikeun biaya, iExplorer ieu ………

  2.   Rodrigo Sanchez Rivera cenahna

    IMazing saé pisan, mudah-mudahan kuring bakal kéngingkeun lisénsi, kuring parantos ngalengkepan léngkah anu dipénta.
    Hatur nuhun! Salam.

  3.   skajuan cenahna

    Kuring terang éta tulisan anu lami, kuring ngan ukur kedah netelakeun hiji hal, kalayan program ieu kuring tiasa milih ngan ukur ngémutan catetan anu aya dina cadangan iCloud?

    1.    Rodrigo cenahna

      iMazing Kuring henteu weruh, sigana kuring mah, sareng iExplorer pasti

  4.   mario cenahna

    Kiwari éta tiasa dihontal ku nuturkeun léngkah-léngkah anu dijelaskeun dina enclace ieu:
    https://www.actualidadiphone.com/2015/01/17/como-descargar-imazing-de-forma-gratuita-precio-habitual-30-dolares/

  5.   Rene cenahna

    Kumaha kuring mindahkeun poto tina pc kana iphone? Kuring henteu ningali pilihan pikeun impor, ngan ukur pikeun ngekspor.