ImgPlay - Maker GIF sareng Poto sareng Pidéo Gratis kanggo waktos Terbatas

imgplay

Deui urang ngobrol ngeunaan aplikasi anu ayeuna sayogi kanggo diunduh gratis, aplikasi anu Éta gaduh harga biasa 1,99 euro di App Store. ImgPlay ngamungkinkeun urang ngadamel file GIF sareng video nganggo Poto Langsung, poto, poto dina modeu burst sareng video kalayan gancang sareng gampang. Tina sadaya aplikasi anu kuring terang yén ieu anu pangsaéna pikeun sadayana sareng kuring parantos nyobian seueur. ImgPlay cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch.

Salaku tambahan pikeun nyiptakeun GIF, urang ogé tiasa nambihan judul pikeun ngahususkeun kreasi urang, nambihan saringan, ngarobih urutan pigura, gancangna playback ... ku dédikasi sakedik urang tiasa nyiptakeun sababaraha GIF anu mengesankan pikeun ngabagikeunana ngalangkungan talatah anu béda-béda aplikasi anu cocog sareng format file ieu. ImgPlay ogé cocog sareng ios 10 Messages sareng ti mana urang tiasa langsung ngirimkeun GIF anu urang jiptakeun tanpa tinggaleun aplikasina.

Fitur ImgPlay

  • Ngadamel GIF sareng Pidéo
    • kalayan Poto Langsung (iOS9 atanapi saluhureuna)
    • kalayan poto mode burst
    • milih poto ku poto
    • ngédit bagéan pidéo (pidéo kana GIF)
    • ngédit bagéan GIF (iOS9 atanapi saluhureuna)
    • ngarékam pidéo (modeu CAMERA)
  • Simpen GIF salaku video
  • Tambihkeun judul
  • Larapkeun saringan
  • Edit bagian pigura
  • Urutan pigura
  • Kontrol laju putereun pigura (0,02s ~ 1s)
  • Kontrol arah playback pigura (maju, mundur, maju sareng mundur)
  • Waktos interval tiasa dipilih nalika nyiptakeun pidéo
  • Bagikeun gancang dina sagala rupa jaringan sosial: Facebook, Twitter, Instagram, Weibo, Facebook Messenger, WhatsApp, WeChat, QQ.
  • ImgPlay pikeun iMessage (iOS 10)
    • Kirimkeun GIF anu didamel sacara otomatis nganggo Poto Langsung, Poto Burst, Pidio, sareng GIFs anu disimpen dina aplikasi Poto tanpa ngantosan paguneman.
Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.