iMods, alternatif pikeun Cydia, langkung caket sareng caketna

Ayeuna ngan ukur kamungkinan masang tweaks nalika urang Jailbreak alat urang via toko aplikasi Saurik Cydia. Sababaraha kali parantos dikoméntaran yén upami Jailbreak henteu ngantepkeun artos, éta upami kanyataanna hargana Saurik nyalira artos ... tapi ieu bisnis, sareng upami éta nyéépkeun artos anjeun nanem modal, sanésna, kuring ragu pisan yén Saurik bakal tetep tetep resep ka seni Cydia.

iMods, alternatip énggal anu hoyong unseat Cydia Salaku sumber utama tweaks, éta sanés anu munggaran sareng pastina sanés terakhir pikeun nyobaan. RockYourPhone, anu engké dipésér ku Saurik, mangrupikeun anu pangpayunna anu nyoba nangtung ka Saurik anu maha kawasa sareng toko aplikasi na tapi tungtungna henteu aya artina.

Comex, salah sahiji pengembang anu aya di balik tim iMods, ngaleupaskeun usul pikeun nyiptakeun alternatif pikeun Masédia, saatos gelut panas sareng Saurik, dina raraga membela aplikasi sumber terbuka, henteu sapertos anu dianggo ku Saurik di toko aplikasi alternatif ka App Store. Maret kamari, versi alfa tina alternatip ieu diluncurkeun, tapi dugi ka ayeuna aplikasi na parantos bérés sareng dina pidéo anu ngarahkeun tulisan ieu anjeun tiasa ningali kumaha iMods tiasa dianggo sacara lega.

Dina video éta urang tiasa ningali kumaha dua tweak dipasang, inpormasi sareng gambar anu ditingalikeun tina éta, daptar anu dipikahayang ... iMods ayeuna dina versi béta, janten kamungkinan pisan yén dina sababaraha minggu, ngamangpaatkeun peluncuran iOS 9 sareng Jailbreak anu sigana bakal katingali ampir aya dina gandeng, Comex tiasa ngaluncurkeun toko aplikasi alternatif ka App Store sareng Cydia. Ayeuna urang ngan kedah ngantosan kanggo tiasa nyobian sareng nikmati alternatif anu tungtungna nyéépkeun Cydia kana kakuping, sanaos kuring henteu dipikaresep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   saccharine cenahna

    Saurik parantos netep lami sareng sakedik berita kaluar tina Cydia, éta kajadian nalika teu aya persaingan, kuring miharep yén ku gangguan anyar ieu ti Comex sareng Imod, hal-hal bakal robih sareng tiasa masihan Saurik hawa anyar sareng na Cydia.
    Kami bakal ngantosan kumaha masalahna mekar.

  2.   Trako cenahna

    Hiji-hijina cara éta bakal ngungkulan cydia nyaéta pikeun jailbreak comex pikeun iOS9 sareng nambihan toko ieu nalika ngalakukeun éta