Impénan sensor glukosa dina Apple Watch atanapi Galaxy Watch 4

Apple Watch Oksimeter

Ieu mangrupikeun salah sahiji topik anu urang parantos lami nyarioskeun tapi sigana hésé pikeun nerapkeun jinis sensor ieu dina alat pigeulang sapertos Apple Watch atanapi Samsung Galaxy Watch. Sareng éta anu parantos lami seueur rumor nunjukkeun yén sénsor gula getih pikeun Apple Watch caket, tapi anu ieu henteu pernah sumping.

Sababaraha dinten ka pengker, Mark Gurman nyalira ngajelaskeun ka média Bloomberg yén sénsor ieu Éta moal siap-siap dina waktos anu caket janten lami-lami waktos éta pikeun natakeun dina Apple Watch. Pangukur sensor gula getih anu teu invasif, anu bakal ngabantosan penderita diabetes ngawas kadar glukosa na, sigana moal siap dianggo dina jam tangan Apple atanapi bahkan pesaing langsung na sapertos Samsung.

Anu sigana jelas nyaéta perusahaan Cupertino sareng perusahaan Koréa Kidul damelna. Sareng éta rumor henteu musnah kumargi sanaos aya sababaraha alat anu tiasa ngukur glukosa ieu dina getih kalayan metode anu kirang tradisional, sadayanaperyogi tusukan alit kanggo fungsina atanapi langsung dipasang alat dina awak.

Anu urang terang nyaéta modél Apple Watch salajengna, anu mangrupikeun séri tujuh, moal nambihan sénsor terpadu ieu. Téknologi ieu anu tiasa janten bantosan pisan pikeun jalma anu ngagaduhan diabetes bakal langkung lami sumping tibatan anu diarepkeun sanaos duanana Apple sareng Samsung anu maha kawasa parantos ngerjakeun pamantauan gula getih anu henteu invasi ieu parantos lami. Urang bakal ningali iraha tungtungna dugi (upami tungtungna) sareng khususna upami sensor ieu leres-leres jalan naon palaksanaan na dina jam tiasa ngarugikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.