Incase sareng Belkin ngaluncurkeun tali Apple Watch kahijina

tali-incase

Apple Watch masih hirup, sareng henteu paduli kumaha anu dipikirkeun, Apple Watch masih mangrupikeun salah sahiji jam tangan anu laris. A Apple Watch anu parantos diperbaharui ku datangna Apple Watch Series 2, anu ngalebetkeun GPS sareng kamungkinan kajelepkeun ka jero 50 méter, sareng anu sanésna. Naha anjeun henteu resep kana berita ieu pikeun panggunaan anu badé dipasihkeun? Tong hariwang, Apple ogé ngomean modél kahijina ku ngalebetkeun prosesor anyar Apple Watch Series 2 pikeun ngajantenkeun langkung cairan dibanding vérsi sateuacana.

Léngkah salajengna: buka dunya aksésori pikeun jam tangan anjeun. Leres, upami anjeun salah sahiji jalma anu ngarobih bisi iPhone anjeun atanapi baju, anjeun panginten bakalan sami ngalakukeun sareng tali anjeun Apple Watch. Sareng aya seueur anu anjeun tiasa mendakan di pasar, sanaos anjeun ogé kedah émut yén upami anjeun hoyong salah sahiji tali Apple anjeun kedah mayar ti € 59 dugi ka € 749 upami anjeun hoyong salah sahiji Apple & Hermès énggal tali ... Ayeuna Aranjeunna budak lalaki Incase sareng Belkin anu wani nyiptakeun tali anu munggaran pikeun Apple Watch.

belkin-tali

Ok, sateuacan anjeun mendakan tali anu langkung mirah di toko sapertos Amazon sareng Ebay, tapi ayeuna aya dua mérek penting, Incase sareng Belkin, anu nawiskeun kami tali kualitasna. Upami anjeun parantos nyobian hal-hal tina mérek ieu anjeun bakal ningali kualitas produkna. Dina gambar di luhur anjeun tiasa ningali usul nilon Incase, sareng anu sateuacanna proposal kulit Belkin.

Pikiran anjeun, kami henteu nyarioskeun tali murah, kualitas mayar sareng éta sababna cPita kulit Belkin dibanderol € 79,99, band nilon Incase (ayeuna dina dolar) bakal dijual $ 39.95. Harga caket tawaran tali anu pang murahna ti Apple tapi urang kedah émut yén urang bakal ngagaduhan tali anu berkualitas. Sababaraha tali anu urang bakal tingali dina jual pisan sareng anu bakal mimiti anu kolaborasi Apple kalayan mérek pihak katilu pikeun nyiptakeun tali nuturkeun standar kualitas budak lalaki ti apél.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Clockmaker TwoZero Point cenahna

    Anu jadi patarosan di dieu nyaéta: naha aranjeunna nganggo adaptor MFI? Kusabab sesa tali anu kuring tiasa tingali henteu nyauran kuring. Anu Belkin ngingetkeun kuring teuing kana Gesper Klasik (kalayan benteng anu béda, tapi bahkan liangna manjang ...) sareng, anu leres, sateuacan kuring mésér tali Clockwork Synergy, anu sahenteuna sanés salinan aslina sareng kulitna kualitasna. Ogé, adaptor jalma ieu jauh anu pangalusna anu kuring nyobian sareng aya dina sadaya 4 warna kasus nonton.

    Salaku tambahan, kuring henteu mayar € 80 kanggo tali kulit anu didamel ku sababaraha pabrik "chorraditas" atanapi gélo, hayu.

    Anu nilon ... tah, rada mahal kanggo raos kuring, kanggo € 20 langkung anjeun gaduh anu resmi. Pokokna, di dieu kuring ningali maénna sakedik langkung saé, upami aranjeunna nawiskeun tali dina warna sanés tibatan Apple.

    Bisi, sanaos kuring henteu resep aranjeunna, kuring kedah ngarayakeun yén tali anu sanés Cina tungtungna bakal diluncurkeun, tingali naha langkung seueur perusahaan anu ngagabung kana jalan éta, kuring mimiti bosen kuring.