Kumaha ngaropea inpormasi anu dipajang dina Apple Watch

lingkup-customizable

Apple Watch, sakumaha anjeun terang, mangrupikeun alat pangénggalna anu sumping ka kulawarga Apple. Éta mimiti ngahontal palanggan na dina tanggal 24 sareng kami nyanghareupan vérsi anu mimiti tina naon anu urang tiasa nelepon Watch OS. Sapertos nalika iPhone munggaran sumping, Apple Watch ngagaduhan watesan anu tangtu, nunjukkeun minat perusahaan anu dipimpin ku Tim Cook supados sadayana tungtung dihijikeun sareng masihan kami pangalaman pangguna anu saé. Mimitina, bakal aya jalma anu henteu resep ieu, langkung milih ngaropea alatna ti mimiti, tapi ieu moal tiasa dilakukeun dina jangka pondok.

Tapi, salaku jahat anu kurang, Apple parantos ngalebetkeun sababaraha daérah anu ngamungkinkeun sababaraha tingkat konfigurasi, ngamungkinkeun urang ngarobih sababaraha aspek, sapertos mutuskeun naon inpormasi anu bakal ditingalikeun ku Apple Watch ka urang sareng naon anu henteu. Dina panduan ieu kami bakal ngajarkeun kumaha ngatur éta bidang anu ngamungkinkeun urang ngenalkeun sababaraha parobihan.

Kumaha ngaropea inpormasi anu dipajang dina Apple Watch

  1. Urang keuna dua kali Mahkota Digital pikeun angkat ka lingkungan urang (upami urang henteu acan aya di jerona).
  2. Urang noel jeung nahan dimana wae dina lingkungan.
  3. Urang geser ka kénca atanapi ka katuhu pikeun ngagulung bidang anu aya.
  4. Kami maén deui Sesuaikeun (upami sayogi) pikeun ngarobih detilna, kelir sareng tambahan. Di luhur urang bakal ningali sababaraha poin. Jumlah poin nunjukkeun sabaraha pilihan anu tiasa disesuaikan anu kami sayogi.
  5. Kami muterkeun Digital Crown pikeun ningkatkeun atanapi ngirangan tingkat jéntré. Di belah katuhu urang bakal ningali scroll bar anu bakal nunjukkeun aya sabaraha pilihan anu urang tinggalkeun.
  6. Urang geser ka kénca atanapi ka katuhu pikeun pindah ka layar salajengna.
  7. Kami muterkeun Digital Crown pikeun ngagulung warna anu sayogi (upami sayogi).
  8. Urang geser ti katuhu ka kénca pikeun pindah ka layar salajengna.
  9. Kami maénkeun dina a tambahan pikeun milih éta, upami sayogi.
  10. Urang giliran Mahkota Digital pikeun ngagulung Extras.
  11. Urang toél teras pilih langkung Ekstra sareng urang muterkeun pikeun ngalih antara pilihan sesuai karesep urang.
  12. Kami mencét Koruna Digital nepi ka tamat.
  13. Urang toél layar pikeun milih salaku bidang anyar.

ngaropea inpo-apel-nonton-1

ngarobih-apel-nonton-2

Gambar - iMore


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.