Insinyur anu nyandak macOS ka Intel henteu ngagaduhan padamelan salaku Jenius kanggo sepuh

bar genius

Kami resep desain, kami resep parangkat lunak, sadayana anu aya hubunganana sareng iDevices, sadaya hal-hal anu tungtungna ngareuwaskeun kami nalika kami tungtungna tiasa nyobian alat anyar tina mérek Apple. Sababaraha alat anu ngajantenkeun sadaya komponénna tiasa dianggo sampurna, sareng ieu henteu aya kabeneran ... Sareng dinten ayeuna teu aya seueur warta anu pabrik unggal komponén alat kami. Gone mangrupikeun kontropérsi ngeunaan rakitan prosesor Intel di Macs ...

Sareng éta mangrupikeun salah sahiji perang Mac / PC, teu aya anu hoyong ningali prosésor Intel dina Mac, sadayana didasarkeun kana Power PC, prosesor anu ti Apple sok dipasang dina Mac. Tapi éta JK Scheinberg anu wani nincak léngkah sareng ngahontal anu teu kapikir, yén Mac OS bakalan tiasa dianggo dina prosesor Intel., léngkah ageung pikeun mopohokeun PC Power. Insinyur ti jajaran Apple anu henteu sadayana saé leres-leres leres ... Sareng sigana éta Aranjeunna ngan nolak anjeunna salaku Genius kusabab yuswa 54 taun ...

Hal anu rada teu masuk akal dina bagian Apple ... Apple sok nyarioskeun perkawis kabagjaan para karyawannajeung JK Scheinberg Kuring milarian kabagjaan ku janten deukeut ka pangguna Apple sabisa-bisa Genius ti Apple Store. Anu goréng nyaéta jalma anu ngurus sumber daya manusa di Apple parantos nolak pencalonan anjeun kusabab anjeun yuswa 54 taun, dua kali umur rata-rata pelamar pikeun jabatan di Apple Store.

A isin, saprak tiasa ngagaduhan JK Scheinberg salaku Genius (Naha teu aya anu sadar yén jalma ieu cukup Jenius?) Naha aya kitu tiasa nguntungkeun seueur jalmi, saha anu terang produk Apple sacara sampurna (teu kedah nyarios nanaon tentang élmu anu ngagaduhan JK Scheinberg ngeunaan Mac). Tapi dina tungtungna saha anu mutuskeun, sareng sigana éta Apple henteu masalah pikeun diskriminasi ka jalma kusabab umur na ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Badut Salawasna cenahna

    Diskriminasi No. Disebutkeun ngabentenkeun.

    1.    Karim Hmeidan cenahna

      Dibenerkeun!
      Naon anu bakal kami laksanakeun tanpa anjeun 😉

      1.    IOS 5 Badut Salawasna cenahna

        Teu nanaon lalaki, kasalahan boga saha waé.

  2.   Alejandro cenahna

    Kuring ditolak ti toko di Mexico. Percanten atanapi henteu, argumen éta "terang teuing."

  3.   Alejandro cenahna

    Yakin jodoh! "Anjeun terang teuing" sanés masalah gaduh pin sareng sacarik kertas caket dieu sareng anjeun mutuskeun nyiptakeun bom sareng maéhan sadayana! Anjeun ngabayangkeun? Apple moal nyandak résiko éta ...

    Hei, leres?

  4.   Talion cenahna

    Nuhun kana wartosna, tapi patarosan ieu muncul, naha anjeunna hoyong janten Apple Genius? Sigana mah anjeun teuing kualifikasi pikeun jabatan éta (henteu paduli diskriminasi umur). Meureun éta ngan ukur padamelan anu anjeun resep, tapi sigana kaputusanana panasaran pikeun kuring.