Instagram diperbarui ku ningkatkeun "Stories"

Carita Instagram

Instagram nembé ngalebetkeun fitur énggal dina aplikasi na nyalira anu disebatna Stories. Salaku pangguna bakal parantos terang, ieu teu langkung ti réplika carita Snapchat dimana pangguna tiasa unggah poto atanapi pidéo sareng sayogi pikeun 24 jam kanggo pangguna sanés anu tiasa ditingali.

Instagram ngenalkeun dina versi munggaran Stories ieu kamungkinan nyerat téks atanapi ngagambar gambarna kalayan rupa-rupa ukuran sareng jinis «spidol» kalayan warna anu béda, Nanging, kamari Instagram nampi pembaruan anu kalebet dua fitur énggal: Kamampuh ngazum nganggo hiji ramo nalika ngarékam pidéo sareng kamampuan ngalih kaméra antara payun sareng tukang nalika ngarékam, kemungkinan anu Snapchat lebet kalebet.

Duanana fitur ieu dianggo cara anu sami dina Snapchat. Pikeun ngazum pidéo éta ngan ukur gesek kaluhur atanapi kahandap (ngazum gede atanapi ngazum) nganggo ramo yén kami parantos mencét tombol pidéo rékaman. Sacara pribadi, kuring pikir éta tiasa dianggo langkung saé tibatan dina Snapchat ku alesan saderhana yén tombol catetan dina Snapchat langkung handap dina layar sareng ku ngazum kaluar anjeun langkung gampil turun tina layar sareng tungtungna ngarekam teu kahaja

Anu anyar, parobahan antara kaméra nalika ngarékam, tiasa dianggo klik dua kali dina layar nalika anjeun ngarékam pidéo. Ngan sapertos dina Snapchat. Aya ogé kamungkinan noél tombol anu némbongan dina layar pikeun ngarobih kaméra, tapi langkung merenah upami tiasa ngeklik dua kali dimana waé dina layar sareng henteu kedah nunjuk kana tombol na.

Numutkeun kana pembaruan énggal ieu, aya ogé anu ngalereskeun bug pikeun ngajantenkeun Carita langkung saé sareng gancang. Sacara pribadi kuring henteu merhatoskeun aya pamutahiran dina aspek ieu dibandingkeun sareng versi sateuacanna, tapi upami aranjeunna nyarios kitu ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.