Instagram mimiti nerapkeun sababaraha akun dina ios

instagram sababaraha akun

Nopémber kamari, jaringan sosial Instagram ngamimitian séri tés dina Android pikeun ngamungkinkeun para pangguna nganggo akun anu sanés tanpa kedah nutup sareng lebet. Ieu mangrupikeun salah sahiji paménta anu paling dipénta ku komunitas pangguna dina sababaraha taun ka pengker sareng saprak éta Instagram butuh teuing pikeun nerapkeun.

Samentawis pangguna Android parantos tiasa ngaraosan kamungkinan ieu, pangguna ios teu nampi berita ngeunaan hal éta, dugi ka minggu ieu. Sababaraha dinten ka pengker, Instagram ngaluncurkeun pembaruan minor di App Store, tapi tina versi anyar ieu sababaraha pangguna parantos mimiti ningali pilihan anu ngamungkinkeun pikeun ngarobih akun tanpa kedah kaluar sareng lebet nami pangguna sareng kecap akses. Pikeun milarian terang upami Instagram parantos ngiringan anjeun kana tés ieu, ieu mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah nuturkeun:

Buka propil anjeun teras pencét dina ikon setélan, aya di sudut katuhu luhur aplikasi. Arahkeun ka handapeun ménu sareng tingali naha «Tambihkeun Akun«. Upami kitu, lebetkeun detil akun éta sareng anjeun bakal tiasa ngalih antara propil anu sanés kalayan langkung gampang sareng gancang. Jang ngalampahkeun ieu, iraha waé anjeun hoyong ngaluncatan tina hiji profil kana profil anu sanés, kantun pencét dina ikon setélan. Unggal-unggal anjeun nampi bewara, Instagram bakal nunjukkeun rekening mana beja éta.

Di momen kami henteu terang iraha fungsi ieu tina cara resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.