Instagram pikeun Apple Watch ngaleungit saatos stroke

Jelas yén Apple Watch Éta sanés alat anu dipikaresep ku pangembang anu tangtu, tapi jelas yén jam tangan pinter perusahaan tina Cupertino éta henteu dimaksad pikeun hal-hal anu tangtu. Salah sahiji hal éta nongkrong dina jaringan sosial dumasar kana fotografi sareng pidéo sapertos kitu Instagram.

Ieu kumaha kamari tim Instagram ngumumkeun yén aplikasi éta henteu sayogi pikeun Apple Watch dugi ka aya bewara salajengna. Pasti, entong sieun, memang Instagram parantos ngaleungit stroke dina vérsi na pikeun arloji pinter perusahaan Cupertino.

Konsép Instagram

Ieu mangrupikeun pernyataan anu aranjeunna bagikeun ti saprak iPhoneAddict nalika aranjeunna disangka konsultasi Instagram ngeunaan kaputusan ieu:

Aplikasi Instagram pikeun Apple Watch henteu bakal sayogi salaku aplikasi mandiri dina Apple Watch sakedap. Aplikasi na parantos dipiceun salami pembaruan tanggal 2 April. Kami maksad masihan pangguna kami pangalaman pangsaéna sareng produk Apple, éta sababna urang kedah neraskeun ngajajah mékanisme pikeun nyandak jaringan sosial ka sadaya platform. Samentawis éta, pangguna Instagram bakal teras nampi bewara interaktif dina Apple Watch na.

Numutkeun ka para ahli di lapangan, kanyataanna nyaéta Instagram didasarkeun kana Apple Watch SDK 1, hiji hal anu perusahaan Cupertino parantos ditandaan lami pisan sareng parantos nandaan tanggal pikeun perusahaan ngamimitian adaptasi aplikasi na kana kamungkinan Apple Watch ayeuna, atanapi ngaleungit. Sigana anu dibéré kasuksésan saeutik (kuring, contona, kuring henteu dipasang dina Watch naha ku alesan anu jelas) tim Instagram parantos mutuskeun pikeun motong karugian sareng ngaleungitkeun aplikasi éta. Maka ngagabung sareng aplikasi anu seueur anu ngantep platform watchOS dina taun-taun ayeuna, contona Amazon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.