Cydia Installer ayeuna ngamungkinkeun anjeun ngaunduh paket anu langkung lami

cydia-installer-830x4001

Sigana Saurik henteu kersa istirahat sabtu minggu ieu sareng pembaruan dobel kamari dinten ayeuna diiluan ku a versi anyar Cydia Installer kalayan berita penting. Versi 1.1.19 parantos nyayogikeun pamutahiran anu penting, nyaéta yén henteu deui dijalankeun salaku Akar, tapi langkung salaku Mobile sareng, engké, langkung seueur vérsi dileupaskeun kalayan fitur-fitur anyar anu pikaresepeun, sapertos nyimpen salinan cadangan dina iTunes, anu Éta bakal ngamungkinkeun alat urang pikeun balik kana kaayaan anu sami éta sateuacan restorasi saatos malikkeun sareng jailbreak deui.

Pembaruan dinten ieu mangrupikeun versi 1.1.23 sareng éta hadir sareng kabaruan utama ngamungkinkeun urang masang versi anu langkung lami tina iket. Ieu penting kumargi urang tiasa masang bungkus anu masihan masalah sareng, dugi ka ayeuna, urang ngan ukur tiasa ngantosan pengembang ngaleupaskeun pembaruan. Ayeuna urang tiasa balik kana vérsi sateuacana sorangan, hal anu seueur pangguna naroskeun (sareng kami ogé hoyong ningali di App Store).

Versi ieu ogé kalebet hal anu penting deui, nyaéta nyaéta tiasa ningali tweaks anu cocog sareng aplikasi anu parantos dipasang. Anyar ieu bakal ngahémat urang seueur waktos anu biasa urang milarian inpormasi online.

Daptar lengkep parobihan sapertos kieu:

Ayeuna tiasa ngaunduh paket anu langkung lami: umum pisan pikeun kuring pikeun malédogkeun bungkus teras mendakan dina jam-jam munggaran éta parantos undak mundur. Komo upami kuring unggah vérsi énggal, pangguna anu ningkatkeun teu gaduh cara anu gampang pikeun turun tingkat. Ayeuna Cydia henteu tiasa Turun Turun kana vérsi "ayeuna", tapi tiasa ogé balik kana vérsi anu aya di repository. Ti ayeuna, kuring bakal ngantepkeun vérsi sateuacana dina sérver sababaraha waktos upami pangguna ngagaduhan masalah.

Milarian ekstensi aplikasi: Fitur ieu langsung diideuan ku UnlimApps, anu ngaleupaskeun perpanjangan pikeun Cydia Substrate anu disebut TweakHub. Ideu: éta sacara otomatis nangtoskeun aplikasi mana anu tiasa dirobih sareng dianggo tina daptar dumasar kana aplikasi ios anu anjeun pasang. Téhnik ieu pikaresepeun sareng teu perlu pikeun Repositori atanapi pamekar nunjukkeun éta sacara manual dina bungkus, hal anu henteu pernah jalan.

Versi anyar ieu bakal muncul salaku pembaruan dina bagian "parobihan" dina Cydia.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Carlos Ram San cenahna

    Hapunten, éta henteu pati jelas pikeun kuring
    Naha anjeun kedah ngerjakeun deui Jalibreak atanapi éta diénggalan langsung?
    hatur nuhun

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, Jose Carlos. Paket ieu nembongan salaku pembaruan ti Cydia.

  2.   Landa cenahna

    Salaku conto, tweet ti cydia ngaktipkeun Kuring ayeuna teu tiasa masang éta, éta naroskeun cydia versi 1.1.18. Naha kuring bakal tiasa masang sareng kumaha kuring tiasa ngalaksanakeunana?

  3.   Ronald cenahna

    Kumaha cara kuring jailbreak? Punten abdi hoyong masang xmodegames .. Sareng éta naroskeun ka kuring pikeun cydia ieu sareng ieu nyungkeun jailbreak .. Tapi kumaha kuring ngahontal tooodoo !!! Punten bantosan!

  4.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Abdi peryogi bantosan, kuring gaduh layar biru dina iPhone 6-gigabyte kuring iPhone 16 sareng ios 8.4 nganggo taig jailbreak, vérsi na nyaéta 2.3.0 !! Saha deui anu parantos kajantenan ?? Saran ??,.

    Kuring mareuman iPhone sareng saatos satengah jam kuring ngahurungkeun, hurungkeun kana apel sareng kuring kéngingkeun layar biru sareng hurung deui, kuring parantos maca yén éta ngan ukur kajadian dina iPhone 6/6 + tina 128 gigabyte ... tapi aranjeunna dibereskeun ku hardware, tapi éta ngaluncatan kuring dina salah sahiji 16 gigs !!!

    1.    Landa cenahna

      Coba balikeun deui, naha vérsi 8.4 atanapi 8.3, anu masih ditandatanganan ku Apple, éta kedah jalan tanpa masalah, maka anjeun tiasa nyobian panjara deui nganggo vérsi pangénggalna. Gagalna sanés ngan ukur pikeun 128 GB, tapi numutkeun ka ios.

  5.   Rafael pazos cenahna

    Nuhun Landa, kuring parantos ngahanca janten 8.4 kumargi 8.3 teu ditandatanganan deui ku Apple, éta mangrupikeun kahiji kalina kuring ngaliwat layar biru !!

    1.    Landa cenahna

      Ogé hatur nuhun kanggo inpo na.

  6.   Uriel13082012 cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, layar biru