Instapaper ngajantenkeun fitur premium na gratis

Instapaper

Ayeuna di pasar urang tiasa mendakan sababaraha aplikasi anu ngamungkinkeun urang nyimpen artikel pikeun maca engké nalika urang gaduh waktos, sapertos dokuméntasi pikeun padamelan, kanggo dibagikeun ka jalma séjén ... Saatos leungitna Readability sababaraha bulan kapengker, ayeuna urang tiasa nganggo Pocket (gratis) atanapi Instapaper, anu terakhir damel ngalangkungan sistem langganan pikeun tiasa ngamangpaatkeun sadaya fungsi anu bakal ditawarkeun ka kami, anu henteu saeutik. Tapi saatos mésér Instapaper ku Pinterest, anu gaduh anyar parantos mutuskeun ngajantenkeun sadayana fungsi Instapaper gratis, ningalkeun hiji-hijina alat penghasilan anu dipimilik ku platform.

Instapaper mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu mimiti pikeun ngamungkinkeun urang nyimpen tautan halaman wéb kanggo maca engké, tapi saatos datangna Pocket, anu terakhir parantos tuang taneuh utamina ku henteu ngawatesan fungsina ngalangkungan panggunaan langganan, anu ngagaduhan ogé nambihan fungsi tambahan tanpa watesan, sareng janten alternatif anu saé pisan pikeun Samaun Instapaper, anu sistem langganan 3 dolar sasasih, 30 dolar upami urang mayar sataun lengkep.

Kusabab kamari, sadaya pangguna anu lirén nganggo aplikasi ieu kusabab éta mayar sareng ngawatesan panggunaan fungsi pang gunana dina metode langganan ayeuna tiasa nganggo deui, tapi waktos ieu gratis, sahingga urang ayeuna tiasa milarian antar artikel, nambihan catetan anu teu aya watesna, ngadangukeun tulisan anu disimpen, nganggo vérsi wéb tanpa iklan ... sadayana anu Pocket parantos ditawarkeun ka urang pikeun sababaraha waktos. Kuring parantos nganggo Pocket sareng Instapaper salami mangtaun-taun sareng khususna anu pangheulana nawiskeun kami panganteur anu langkung marahmay sareng langkung estetis tibatan Instapaper klasik sareng hambar, anu museurkeun kana janten praktis sareng ngahindaran gangguan.

Instapaper (Tautan AppStore)
Instapaperbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.