Intel percanten yén USB-C anyar ningkatkeun sareng ngaleungitkeun jack

USB-C-MacBook-0-768x406

Ditilik tina koméntar masarakat ngeunaan Motorola Moto Z sareng kamungkinan iPhone 7 ogé henteu ngagaduhan sambungan ieu, sigana masarakat hoyong nolak kamajuan téknologi salami mungkin. Kami henteu nyarioskeun konektor anu sanés tibatan Jack 3,5 mm, anu laun-laun bakal mimiti diganti ku USB-C, sambungan digital anu ngalirkeun kualitas audio anu saé sareng anu ngamungkinkeun urang ngahémat rohangan sareng komponenana. Numutkeun ka Intel, USB-C pasti standar audio anyar anu bakal populér saheulaanan atanapi engké.

Forum Pangembang Intel parantos janten tempat anu pikaresep pikeun pamekar Intel anu bakal datang ngajantenkeun posisi na dina USB-C jelas. Henteu ngan ukur langkung serbaguna sareng nyéépkeun waktos, tapi USB-C ogé nawiskeun kualitas audio anu langkung luhur tibatan Jack 3,5mm, pikeun mimitian, kusabab teu aya leungitna kualitas audio sapanjang jalan, éta digital umur, kacuali audio, dimana seuseueurna pangguna akhirna milih koneksi analog tanpa alesan anu jelas. Dina hal alat, anu USB-C sayogi dina Galaxy Note 7, OnePlus 3, Huawei Nexus 6P, Chromebook Pixel sareng pamungkas MacBook. Anu terakhir ngagabung nyaéta Motorola Moto Z.

Ampir kanyataan yén USB-C badé janten standar audio sakedap atanapi engké. Nanging, dina kasus iPhone éta moal siga kitu, Apple bakal tetep milih konektor Kilat pikeun audio, janten Urang bakal ningali pas adaptor boh 3,5 jack sareng USB-C kana KilatSakali deui, urang kedah mundur kana posisi asesoris eksklusif pikeun apel. Tapi anu paling penting nyaéta urang bérés ngalakukeun léngkah definitif ieu kana audio digital atanapi ngalangkungan Bluetooth, sareng ningalkeun téknologi analog anu henteu ngupingkeun ceuli urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.