iOS 10.1 ngalereskeun masalah pasangan sareng iPhone 7 sareng 7 Plus

android-maké-iphone-6

Kakara leuwih sabulan katukang, forum pangrojong Apple mimiti dieusian ku keluhan ti pangguna ku alat Android Wear anu mana Aranjeunna nyatakeun teu aya cara pikeun nyapasangkeun smartwatch Android Wear na nganggo modél iPhone 7 sareng 7 Plus anu énggal. Google sadar kana kasalahan éta sareng langsung milarian milari jalan kaluarna, anu tétéla sanés dina Android Wear, tapi mangrupikeun masalah sareng édisi iOS 10 tina modél iPhone 7. Anyar. Pembaruan utama anu munggaran anu parantos dileupaskeun Apple ti iOS 10 , ngalereskeun masalah pasangan ieu, janten pangguna alat-alat ieu ayeuna tiasa nyandak éta kaluar tina laci pikeun ngaraosan deui.

Google mastikeun yén alat anu kapangaruhan nyaéta ASUS ZenWatch 2, generasi kadua Moto 360, Moto 360 Sport, modél TAG Heuer, sareng Pendiri Fossil Q. Masalah papasangan ieu Éta henteu mangaruhan sadaya modél anu aya di pasar tapi éta mangaruhan seuseueurna ageung. Google sareng Apple parantos damel sasarengan pikeun milari jalan kaluarna sanaos Apple henteu nyebatkeun éta dina catetan pembaruan ieu, Google sorangan anu parantos ngalaksanakeunana, tapi henteu nyatakeun panyabab masalahna.

Kabaruan utama anu dibawa ios 10.1 aya hubunganana sareng modeu potrét, modeu kaméra anu ngamungkinkeun urang pikeun kabur tukang gambar nalika nyandak gambar jalma, sanaos algoritma na ogé tiasa dianggo sareng sato sareng objék, hal-hal dina teori na henteu disiapkeun. ios 10.1 ogé ngahontal pangguna akhir ku maturan pangguna di Jepang kamampuan ngagunakeun Apple Pay salian ti resep inpormasi ngeunaan transportasi umum di nagara éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kacaloca pisan cenahna

    Tétéla headphone kilat henteu lengkep saé bahkan kalayan pembaruan ieu saprak ti jaman ka jaman kadali parobihan sami waé. Mudah-mudahan Apple gancang ngalereskeun deui ...