iOS 10.2 ngajantenkeun cadangan iTunes 1.000 kali langkung aman

iTunes Apple sakali deui nyandak léngkah pikeun jalanna ngajantenkeun sistem operasi sélulérna langkung aman. Éta parantos janten tim DigiDNA, ahli kaamanan iMazing, a software alternatip kana iTunes, saha Aranjeunna parantos diterbitkeun dina tulisan blog, mastikeun yén Cadangan iTunes + iOS 10.2 nganggo énkripsi anu langkung kuat 1.000x tibatan digunakeun dina vérsi sateuacana, nyaéta, aranjeunna peryogi 1.000 kali langkung seueur kakuatan pikeun ngotéktak kecap konci salinan iTunes ios 10.2 tibatan hiji tina 10.1.x.

DigiDNA yakin yén gerakan ieu nunjukkeun komitmen perusahaan apel pikeun mayungan kaamanan sareng karusiahan konsuménna Ieu sabagéan réaksi pikeun mecenghulna parangkat lunak pihak katilu anu langkung seueur nawiskeun alat pikeun ngarobih kecap akses tina salinan lokal ios. DigiDNA nyatakeun yén kecap akses cadangan sénsitip pisan sabab seueur pangguna nganggo kecap akses anu sami anu aranjeunna anggo dina Apple ID nalika ngahurungkeun énkripsi cadangan.

iOS 10.2 ningkatkeun protokol anu ampir dijaga ti saprak ios 4

Kusabab ios 4, protokol énkripsi cadangan Apple tetep kirang langkung sami. Dina ios 10, masarakat Cupertino ngarobih format salinan ieu sareng nambihan lapisan kaamanan anyar pikeun cadangan lokal anu énkripsi anu ogé énkripsi file metadata, sapertos ukuran sareng tanggal nyiptakeun ieu, tombol énkripsi sareng jinis file. Masalahna nyaéta, mimitina, ubar na langkung parah tibatan panyakit, sabab éta ngagaduhan cacat kaamanan anu ngajantenkeun peretasan kecap konci salinan cadangan ieu langkung gampang tibatan langkung sesah.

Masalah kaamanan anyar dibenerkeun dina ios 10.1 sareng béta munggaran ios 10.2 ngarobih hal-hal deui nambihan kejutan pikeun panyerang poténsial: henteu ngan ukur sakabéh database cadangan anu énkripsi, tapi ogé validasi kecap akses pangguna peryogi langkung seueur deui dina hal kakuatan pamrosésan, anu meryogikeun langkung seueur iterasi pikeun ngahasilkeun konci anu diturunkeun. Hasilna nyaéta «Kecap akses pamaké kami ayeuna langkung aman tibatan anu kantos, nyandak bagian anu langkung saé tina 1.000 taun pikeun peretas hipotetis kami pikeun ngabobol aranjeunna«. Naon anu anjeun badé nyarioskeun ieu Adrian ludwing?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.