Konsep IOS 10 sareng 3D Touch di Pusat Kontrol

konsep-ios-10

Kusabab sékrési iPhone 6s sareng 6s Plus, parantos seueur konsép anu diciptakeun ku sababaraha desainer sabab hoyong modél iPhone salajengna janten nomer 7. Pikeun ngaraosan sababaraha di antawisna urang kedah ngantosan sababaraha taun, sapertos hiji anu kami diterbitkeun sababaraha dinten ka pengker dimana iPhone dirobih janten iPad. Dugi ka Apple henteu nampilkeun modél akhir dina bulan Séptember, urang bakal teras ningali jinis konsép ieu.

Dugi ka ayeuna, naon anu urang henteu acan tingali nyaéta ios 10 konsep, vérsi salajengna anu bakal ditepikeun ku Apple dina WWDC 2016, anu bakal dilaksanakeun dina bulan Juni. Dinten ieu kami nampilkeun konsép mimiti ios 10, dimana 3D Touch dipentingkeun khusus dina Pusat Kontrol, nawiskeun sababaraha pilihan nalika kami mencét unsur-unsur anu nunjukkeun na.

Pilihan séjén anu konsép ios 10 ieu nunjukkeun urang kamungkinan pikeun ngarobah unsur-unsur anu béda anu ngawangun Pusat Kontrol, sapertos Android ayeuna ngamungkinkeun urang ngalakukeun. Tapi éta ogé bakal ngamungkinkeun urang ngarobih deui éta numutkeun kabutuhan urang. Teu mungkin Apple bakal ngijinkeun kami pikeun ngonpigurasikeun Pusat Kontrol anu dipikahoyong ku urang, sabab ayeuna urang ngan ukur tiasa ngalaksanakeun Jailbreak.

Seueur ahli anu mastikeun yén téknologi 3D Touch anu ngahijikeun iPhone 6s sareng 6s Plus énggal janten boros, janten panginten tiasa dianggap Apple khususna fokus kana nambihan langkung seueur fitur dina téknologi ieu, tapi dugi ka ios 10 ditepikeun, urang moal tiasa ngantunkeun mamang. OS X 10.12, anu ogé bakal dipidangkeun dina WWDC 2016, tungtungna bakal masihan asistén pribadi Apple, Siri, sahingga urang tiasa berinteraksi sareng éta, nalika urang damel sareng Mac.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Vatoloco cenahna

    Sigana sampurna pikeun kuring, tapi kuring bakal teras-terasan naha Apple henteu nerapkeun hal-hal ieu? Kusabab sababeeeeeeee !! Kusabab aranjeunna nutup pisan, hal-hal saderhana sapertos kieu gunana pikeun pangguna, kuring gaduh 6-an sareng kuring henteu nganggo sentuhan 3D pisan! Éta leres-leres aya gunana ku anu sapertos kieu leres-leres manpaat pikeun pangguna, hanjakalna urang moal ningali éta, kuring béjakeun sabab kuring musafir ti payun sareng ios10 henteu mawa nanaon ieu.