Kumaha ngaropea kontak paporit anjeun dina ios 10

Kontak Paporit dina ios 10 Pikeun kuring, salah sahiji beja anu paling narik tina ios 10 mangrupikeun widget anyar anu sayogi dina alat anu nganggo layar 3D Touch, sanaos henteu eksklusif pikeun alat ieu. Sacara pribadi, kuring henteu resep ngambang widget dina sistem operasi naon waé, tapi hal-hal bakal robih upami urang tiasa nunjukkeun aranjeunna ku gerakan. Dina kasus aplikasi telepon pikeun iPhone, widget na nunjukkeun 4 urang kontak karesep janten urang tiasa nyauran éta ngan ukur mencét cangkéng sareng ngéserkeun ramo kana poto aranjeunna.

Hal anu paling saé pikeun fungsi ieu nyaéta, salian ti éta, urang tiasa pilih telepon mana anu badé ditelepon, anu sanés janten istiméwa upami sanés pikeun fitur ios 10 énggal anu ngamungkinkeun urang nelepon sareng aplikasi anu cocog tina aplikasi ios standar. Ku cara kieu, urang tiasa nyetél panggero WhatsApp ka salah sahiji kontak urang salaku paporit. Kami ngajelaskeun kumaha cara ngalakukeun ieu di handap.

Kumaha carana nambihan kontak paporit

Nambahkeun kontak paporit dina ios 10 henteu bénten, upami kuring émut leres, tibatan kumaha kami nambihan aranjeunna dina ios 9. Urang bakal ngalakukeun éta ku nuturkeun léngkah ieu:

Tambahkeun paporit ios 10

  1. Kami muka aplikasi telepon.
  2. Urang toél tab Favorit.
  3. Teras, urang noél simbol «+».
  4. Kami milih kontak anu urang hoyong tambahkeun salaku paporit.
  5. Akhirna, tina pilihan anu ditingalikeun, urang milih anu urang hoyong tambahkeun salaku paporit, sapertos telepon WhatsApp atanapi email.

Terus diémutan yén widget na éta ngan ukur bakal nunjukkeun 4 kontak kami Paporit, janten pantes ogé diurutkeun dumasar kana pentingna supados kontak anu biasana urang ngobrolkeun nembongan paling sering. Jang ngalampahkeunana, tina tab favorit anu sami urang ngan ukur kedah némpél «Édit» sareng milah kontak paporit urang, anu kahiji 4 nyaéta 4 anu bakal muncul dina widget.

Sayang pisan yén pilihan ieu henteu cocog sareng pesen téks sanés iMessage, tapi hé, ieu tiasa ditambihan ku pamekar kana widget unggal aplikasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   mavoaj cenahna

    4 no 8, 8 hayu tampilkan sareng kuring henteu ngagaduhan 3D touch 🙂

  2.   mavoaj cenahna

    Anjeun kedah masihan Show More atanapi nunjukkeun sadayana hehe di ditu

  3.   Josep Gonzalez cenahna

    Halo. Nalika anjeun nambihan paporit sareng kuring nyarios nelepon, éta henteu ngantep kuring milih telepon WhatsApp Anjeun ngan ukur nyimpen éta nganggo telepon normal. Naha aya anu ngawartosan kuring kumaha milih jinis telepon nyaéta Whattsapp? Salam

    1.    mavoaj cenahna

      éta upami éta kedah nganggo 3D touch 🙁

      1.    Lucas cenahna

        Anjeun kedah ningalikeun tanggal alit anu nembongan di sisi telepon sareng di sana anjeun ningali telepon ku whatsapp.